Hur till Mount Flaggor på en motorcykel

Många mc-ägare är patriotiska och väljer att säkra flaggor på ramen av sina motorcyklar. Många företag säljer flagga-fästen för motorcyklar. Du kan köpa dem på de flesta mc-återförsäljare eller online på webbplatser som jpcycles.com, Mullrande Pride eller Dennis Kirk.com. Lyckligtvis, med det stora utbudet av fästen finns, kan du installera flaggor och ta bort dem utan att göra några bestående förändringar. Saker du behöver
Skjutmått
Monteringsfäste
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Titta på din motorcykel, och bestämma var du vill ha den flaggor att montera. Vissa människor fäster dem på ramen, vissa bifoga dem till sissy bar som ligger på bakskärmen, och vissa bifoga dem till sina hårt skal sadelväskor. Bestäm var du känner att de skulle se bäst på dig på din motorcykel.
2

Mät diametern på monteringsplatsen. I vissa fall kommer fästet fästa till en fyrkantrör (vissa sissy staplar), men i de flesta fall fästet kommer att fästa till en runda rör. Mät omkretsen av röret med ett par av passare. Du kan köpa bromsok på de flesta hem-förbättring butiker för bara några dollar.
3

Hitta ett fäste som passar storleken på din tub. Till exempel, du vill montera fästena krom slang på din sadelväska. Röret har en diameter av 1 tum. Du måste köpa en flagga mount utformad för att fästa en 1-tums rör.
4

bort den nedre halvan av fästet med hjälp av en insexnyckel. Nästan alla klämmor använder en tvådelad klämma där botten fäster till toppen med hjälp av två Allen bultar.
5

Placera klämman på slangen, skjut flaggstång i flaggstång mottagaren på klämma och dra allt på plats med hjälp av de två Allen bultar och insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109552.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.