Hur man installerar Kawasaki Frame Sliders

krascha är en oundviklig situation som varje motorcyklist måste komma att förvänta sig någon gång eller annan. De flesta ryttare bära skyddskläder och utrustning för att minimera risken för att skadas om det värsta skulle hända. På samma sätt kan en uppsättning ram reglagen minska graden av den skadade lidit av sin Kawasaki motorcykel. Vanligtvis består av en uppsättning av plast puckar som kan monteras direkt till motorcykelns övre motorfästen, ram reglagen erbjuder en billig form av skydd. Installationen är ganska enkel, men race-typ ram reglagen kommer att kräva ytterligare modifieringar av motorcykelns kåpor före installationen. Saker du behöver
Fyra och sex millimeter (mm) Allen skiftnycklar
Borrmaskin
Låsningsmedel självhäftande
1-1/2 tums
borr Two-tums hålsåg
Visa fler instruktioner
Installera Frame Sliders
1

Avlägsna karosseriet eller profilkroppar från motorcykeln för att ge tillgång till de övre platserna motorfästet på ramen. Använd en fyra mm insexnyckel för att skruva några spackling bultar, dra sedan kåpan panelerna åtskild från motorcykeln.
2

Skruva den högra övre motorfäste bult, med en sex mm insexnyckel. Sätt en av de utökade mount ersättande motor bultarna genom kortare ram reglaget puck eller sockel. Smörj in skruven gängor med en tråd-låsvätska, sedan skruva det på plats med en sex mm insexnyckel. Om ramen reglaget är en tvådelad montering, skruva puckar på sockel, med bulten som följer med kitet och en sex mm insexnyckel.
3

Skruva den vänstra övre motor mount bolt, med en sex mm insexnyckel. Sätt de återstående utökad ersättare motor mount bult genom längre ram reglaget puck eller sockel. Smörj in skruven gängor med en tråd-låsvätska skruva sedan fast den med en sex mm insexnyckel. Installera längre pucken på sockel, med bulten som följer med kitet och en sex mm insexnyckel.
4

tillbaka karossen eller profilkroppar i omvänd ordningsföljd. Dra åt alla spackling bultar med en fyra mm insexnyckel.
Fairing Modifikationer för Race-Type Frame Sliders
5

Ta bort den övre motorfäste bult, som visas i avsnitt 1, med hjälp av en sex mm insexnyckel. Skruva den förlängda ersättare motor bulten på plats utan sockel eller ram reglaget puck, med en sex mm insexnyckel.
6

Placera en liten mängd av modellera på baksidan av kåpan panelen. Håll spackling panelen på plats mot motorcykeln och tryck motorn bulten huvud in i modellera. Avlägsna spackling försiktigt för att undvika att dra i leran utanför formplåten.
7

Använd en borrmaskin för att skapa en 1/8-inch styrhål in i formplåten, med centrum i kolvens depression hos modelleran som vägledning. Håll formplåten mot motorcykeln för att kontrollera att hålet är i linje med bultens huvud. Borra ett styrhål vid behov.
8

Skär en två-tums hål i kåpan, med hjälp av en borrmaskin och en hålsåg. Sand insidan av det nya hålet med ett 280 grit sandpapper för att avlägsna eventuella grader eller ojämna områden.
9

Avlägsna den förlängda motorfäste bult, med hjälp av en sex mm insexnyckel. Installera ramen reglagen som visas i avsnitt 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110039.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.