Hur man använder Harley-Davidson Bromsbelägg

Du kan utföra många nödvändiga underhållsåtgärder på en Harley-Davidson motorcykel med lite know-how och en bra gör-det-själv-attityd. Hålla ny olja, kan servas däck och bra bromsar hjälper till att hålla dig säker, förebygga olyckor och behöver inte bryta banken i kostnad. Skaffa rätt verktyg, kommer att förbereda för jobbet och har en god kunskap om komponenterna på din cykel gå långt för att säkerställa framgången för ditt projekt. Broms kit tillgängliga från din lokala Harley återförsäljare innehåller vanligtvis allt du behöver för att byta ut bromsbeläggen utom verktyg. Saker du behöver
Harley-Davidson ersättare kit bromskloss för din motorcykel
Dow Corning MOLY 44 fett
insexnycklar i diverse SAE storlekar
denaturerad alkohol
Momentnyckel
Ratchet verktyg med diverse SAE storlekar
Visa fler instruktioner Review bort Old Bromsbelägg
1

Skruva de övre och undre bultarna montera bromsoket till de hydrauliska gafflar.

2

Ta ut hållaren skruven från innerdyna och dess hållare. Skjut den yttre dynan fri från sin monteringsplatta och låsfjäder. Kassera gamla kuddar.
3

Rengör all metall och gummidelar med denaturerad alkohol. Alternativt kan bromsvätskan används vid rengöring gummidelar endast. Addera Installera nytt Bromsbelägg
4

Sätt fjäderklämman på toppen av monteringsplattan. Placera den yttre bromsklossen i fästplattan och skjuta ner så att den hålls på plats av fjäderklämman.
5

Montera plattan med nya bromsbelägg på plats på bromsoket.

6

Placera den nya inre bromsbelägg i fördjupningen av bromsok och fäst den på plats med hjälp av bromsklosshållaren och skruv.
7

Coat nedre monteringstapp med Dow Corning MOLY 44 fett. Trä och dra åt bulten med moment specifikationer som tillhandahållits i bromsen kit. Installera och dra åt övre fästskruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106074.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.