Hur man installerar ett baksätet på en 1984 Honda Shadow

Den 1984 Honda Shadow VT700C ritade mycket av sin styling från det växande intresset för cruiser-typ motorcyklar, och presenterade högväxt styret och en mer "chopper-liknande" utseende. Baktill en passagerare ryggstöd och en tvådelad sits bunden allt tillsammans för att skapa ett medelvärde, bad-boy image. För att undvika att lämna några synliga skruvar, beslutade Honda att dölja baksätets bultar i ett litet fack på utsidan av passagerarens rygg. Även detta fungerade visuellt, kan det vända snabbt en mindre reparation jobb i en fullskalig huvudvärk om du inte vet var du ska leta. Saker du behöver
Startnyckel
10 mm socket
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
Ta bort baksätet
1

Lås facket på baksidan av passagerar ryggstöd med motorcykelns tändningsnyckel. Dra luckan bort från ryggstödet facket, sedan bort motorcykeln bruksanvisning, om något.
2

Skruva par bultar från tvärbalken på toppen av ryggstödet med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.
3

tag i baksidan av passagerarsätet med båda händerna, lyft upp den och på baksidan av motorcykeln tills plasten fliken på framsidan av sitsen befrias från facket vid basen av sadeln. Ställ in sitsen åt sidan. Addera Installera Rear Seat
4

Håll sätet i vinkel mot motorcykeln, peka på fliken på framsidan av sitsen vid spåret i sadeln.
5

Skjut sätet nedåt och något framåt tills stolen flik är helt införd i spåret, sedan sänka den bakre delen av sätet till motorcykelns bakskärmen.

6

Rikta de gängade monteringshålen på baksidan av passagerarsätet med hålen i ryggstödet kors-medlem, sedan skruva stolens bultar på plats med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.

7

Sätt motorcykeln bruksanvisning i ryggstödet facket, om den tagits bort tidigare. Placera locket över facket och lås den på plats med tändningsnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110989.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.