Så att ta isär förgasaren på en Honda CRF 100

Den Keihin förgasare på din Honda CRF 100 är långt ifrån komplicerat när det gäller design. Med ett avskilt för första gången är ett bra sätt att lära sig om grundläggande förgasare drift. Förgasarhuset innehåller jets och gas kolv montering. En choken och bränsle-luft justering fästa på sidorna av kroppen. Flottören skål på undersidan av kroppen innehåller dubbla float set. Förgasare scheman hjälper dig att identifiera de delar och komponenter. Hitta en schematisk nätet eller hänvisa till en som kommer med en Ombyggnadssatsen när du tar isär förgasaren på en Honda CRF 100 motorcykel. Saker du behöver
Honda CRF 100 service manual
Keihin Type 1 förgasare schematiska
Utility pan
Bensin kan
Skruvmejslar
metriska hylsor och spärr
Justerbar tång

Visa fler instruktioner
Take-Down och flyter
1

Följ procedurerna i Honda CRF 100 service manual för att ta bort förgasaren från motorcykeln. Typiska förfaranden inkluderar loss luftslangen, bränsleledning och gasreglage koppling, och ta bort två muttrarna som håller enheten till insugningsröret. Ta bort förgasaren och placera den på ett arbetsbord.
2

Lossa luftfiltret klämman med en skruvmejsel och ta bort luftfiltret från förgasaren.
3

Håll förgasaren över ett verktyg pan. Ta bort de tre maskinskruvar som håller flottören skål till undersidan av förgasaren. Dra skålen bort och ta dubbla float anges i skålen.
4

Häll resterande bensin från flottören skålen i en bensindunk. Dra overflow röret från botten av flottören skål och ställ skålen åt sidan.
Jets och Throttle Kolv
5

Vänd förgasaren upp och ned. Bänd mässing innehavaren nålventil ur undersidan av kroppen med en liten skruvmejsel och ta bort den svarta spets ventil flottörnål hand. Använd små metriska hylsor och en spärrfunktion för att lossa och ta bort mässing sätet nålventilen, huvudmunstycke och långsam stråle från förgasaren kroppen.
6

Vänd förgasaren upprätt. Skruva loss ringen förgasare keps med justerbar tång. Ta bort locket och fjäderbricka för hand. Ta våren gaspådrag avkastning för hand. Håll i änden av munstycksnålen stammen och dra stammen rakt upp för att ta bort gasspjället kolven från förgasaren.
7

Håll gasreglaget kolven med en hand. Skruva plattan returfjäder från toppen av munstycksnålen stammen för hand. Tryck nålen skaft ut ur botten av gaspedalen kolven för hand. Ställ dessa delar åt sidan.
8

Identifiera silver choken på den högra sidan av förgasaren. Ta bort den lilla choken skruv. Ta brickan och choken off.
9

Vänd förgasaren runt. Identifiera mässing bränsle-luft-justerskruv precis ovanför den nedre läppen av enheten. Lossa och ta bort justerskruven och hållaren våren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110961.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.