Hur man bygger en motorcykel Seat

När en motorcykel säte blir gammal eller inte längre är bekväm, kan du köpa en ny stol, eller så kan du bygga om den gamla. Ett sätt att bygga en motorcykel säte är att ta bort den gamla skum och ersätta den med helt ny skum. Emellertid kommer det nya skummet inte komma i form av sätet. Detta innebär att du kommer att behöva för att forma skummet själv, vilket kan göras med några verktyg, lite skum och fritid. Saker du behöver
Skruvmejsel
SPACKEL
studsat skum
Electric förskärare
Skum självhäftande
VINKELSLIPENS
Spraylim
Häftpistol

Visa fler instruktioner
1

Ta säte utanför av motorcykeln och ställ den på golvet eller på en arbetsbänk.
2

Ta bort häftklamrar som används för att fästa klädseln till botten av sätet och sedan dra loss klädseln.
3

Ta bort den befintliga skum som var fäst vid sätet. Använd en spackel vid behov.
4

skum Place studsat över toppen av sätet. Mark där det studsat skummet kommer behöva sänkas med en tuschpenna. Du kan köpa studsat skum på nätet eller på någon klädsel butik.
5

Klipp längs de markerade linjerna med en elektrisk förskärare. Lämna ca 2 inches av extra material att arbeta med i händelse av fel. Detta kommer att ge dig den grova formen för det nya sätet.
6

Spray toppen av motorcykelns sits och botten studsat skummet med skum lim. Vänta på limmet för att ställa i cirka 30 sekunder sedan placera den studsat skummet på sätet. Vänta ett par minuter för limmet att torka.
7

Skär studsat skum till formen på den gamla stolen med elektrisk förskärare. Använd en skiva slipmaskin att kontur formen på sitsen.
8

Placera sittunderlag tillbaka på sätet för att se hur det passar. Om locket inte passar rätt, fortsätter att kontur formen på sätet med skivan kvarnen tills den passar korrekt.
9

Spraya studsat skummet med spraylim sedan montera klädseln över skummet . Vänta ett par minuter för limmet att ställa därefter fast klädseln på sätet med häftpistol.
10

Placera ryggstödet på motorcykeln för att slutföra projektet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107059.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.