Hur man tar bort Motorcykel Styre

Motorcykel styret är lätta att byta ut. De finns i många stilar, längder och storlekar som kan förändra din ridvana till det bättre. Du kan ändra dina nuvarande styret för längre staplar som ger mer inflytande och gör motorcykeln lättare att styra. Styre som når längre tillbaka kan minska överansträngning och lindra muskelvärk i ryggen och nacken. Ändra din motorcykel styret - vare sig av estetiska skäl eller komfort - är ett enkelt och givande uppgift. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort speglarna om de är fästa på styret, på vissa cyklar de är knutna till spackling. En skruvmejsel eller skiftnyckel är allt som behövs för att ta bort speglarna. När du lossar skruvarna tillräckligt med ett verktyg som de kommer att svänga fritt och kan vridas upp för hand.
2

Ta bort kill switch bostäder. Börja med att undersöka de trådar som fäster höljet från styret och koppla bort dem. Skruva loss höljet tills den separerar i hälften. Titta på hur trådarna fäster så att du kan sätta tillbaka dem på rätt sätt om du installerar ett nytt styre. När huset är i hälften, skjut bort det på styret och låt den hänga bredvid cykeln. Addera 3

Ta styret locket från den vänstra sidan av motorcykeln där sitter kopplingen . Vanligtvis greppet är fäst vid stången med adhesiv. Ta greppet genom att skjuta en flat skruvmejsel spets under greppet och arbeta loss tills det är fritt att glida av.
4

Koppla kopplingen kabeln som fäster spaken till kopplingen rutan.

5

Koppla bort kopplingen rutan från styret genom att skruva loss den och sedan dra bort det. Det kommer att tas bort i ett helt stycke som du kan lämna hänga bredvid motorcykeln.
6

Koppla styret från cykeln. Styret har två fästen placerade i mitten av cykeln. Vanligtvis en skruvmejsel är allt som behövs för att ta bort stången från fästena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107873.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.