Hur Sänk främre änden av Honda VTX 1800

Sänkning den främre änden av en motorcykel samtidigt som fjädringsgeometri av cykeln är en uppgift lämnas till installation av ett kit . Utföra anpassning genom att skära fjädrarna hemma är långt från en klok idé , oavsett hur noga du gör det . Spring kit behålla den ursprungliga åkkomfort på motorcykeln , samtidigt sänka fjädring dina specifikationer , och installera snabbt med ett minimum av krångel . Saker du behöver
Motorcykel jack
1/2 tums hylsnyckel
progressiv sänkning våren kit
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften under motorcykeln och sedan jack upp det så att framhjulet är från marken . Leta gaffeln nötter på toppen av varje gaffel och under styret av Honda 1800 .
2

Använd hylsnyckel för att ta bort en av gaffel bultarna . Bara ta bort fjädern från en gaffel röret i taget . Med gaffeln bulten bort kan den inre fjädern dras ur gaffeln röret för hand. Inga verktyg behövs för att ta bort fjädern från gaffeln röret .
3

Skjut ersättare sänker fjädern i gaffeln röret , placera sedan våren spacer som ingår i sänkande våren kit till röret samt. Byt gaffel bulten och sedan göra samma sak på den andra gaffeln röret . När du är klar , sänk motorcykeln utanför motorcykeln jack .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110772.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.