Styrkor från Harley Davidson Företag

William S. Harley och Walter och Arthur Davidson grundade Harley Davidson Company 1903. Detta företag har tillverkat motorcyklar i ett antal stilar och produktlinjer och fortsätter att tillverka motorcyklar på ett antal anläggningar i USA. Även HD har upplevt perioder av stagnation och till och med tillbakagång, har bolaget återgått till en position av ledarskap inom sitt område, och när detta skrivs, visar ett antal styrkor. Produkt

Under slutet av 1970 och början av 1980, drabbades marknaden för HD-motorcyklar eftersom företaget inte längre tillverkas en kvalitet sortiment av motorcyklar. HD har sedan vänt den trenden och idag är världsledande i över 850-cc-klassen. HD garanterar också förstklassig kundservice genom sitt nätverk av mer än 1.300 återförsäljare över hela världen. Dessa återförsäljare få vägledning från HD om hur man skräddarsy och anpassa motorcyklar för att passa behoven hos de lokala konsumenterna.
Bild

Medan HD gång symboliserade en outlaw biker kultur för många, har det väckt eftersom ett stort antal anhängare och konsumenter. Individer i alla åldrar, etniciteter, utbildnings-och inkomstnivåer köper HD-motorcyklar. Företagets kvalitets sortiment av cyklar och deras skötare högt pris uppmuntrar konsumenter att se HD som ett ledande varumärke avsedd för allvarliga motorcykel entusiast. HD har förvandlats till ett företag vars produkter representerar frihet i den öppna vägen, och erbjuder en vision av flykt och äventyr. HD har blivit allmänt förekommande i populärkulturen genom mer än 100 andra företag som köper licenser från HD till anbringa HD etiketten leksaker, videospel och skor.
Brand Loyalty

Bolaget genererar ett inkluderande samhälle genom att sälja ett brett sortiment av utrustning, kläder och tillbehör som cykel ägare kan använda eller bära, dessa inkluderar special-utgåva sadelväskor och dekaler, t-shirts, skinnjackor och hjälmar. HD började HOG, Harley Owners Group 1983 att vara värd rallyn och partner med lokala återförsäljare. Motorcykel ägare bildar också klubbar och organisationer ägnas åt deras gemensamma intresse för HD motorcyklar. Även de som inte rider eller äger en HD motorcykel bära kläder i väntan på en dag ansluter HD community ryttare.
Fiscal Hälsa

HD började handlas offentligt i 1965. Beståndet har delat flera gånger sedan dess och har utfört genomgående bra på S & P 500-indexet. Försäljningen har ökat under hela 2011 och förutsatt avkastning för aktieägarna. HD sålt nästan 50.000 motorcyklar i världen under första kvartalet 2011, denna försäljning som $ 833.400.000 i intäkter. Förutom inkomsterna från försäljningen av nya motorcyklar, härleder HD också intäkter från sina licenser, säljer delar, sin egen linje av varor och finansiella tjänster arm som ger lån och motorcykel försäkring.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111219.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.