Var är avtappningspluggen för förgasaren på en Yamaha Raptor?

Paret av förgasare används av Yamahas 350 och 660 cc Raptor terrängfordon är utrustade med avlopp skruvar, vilket gör att förgasaren flötekammare tömmas för förvaring eller underhåll . Avloppet skruvar är placerade längs de vänstra sidorna av flottören kamrar, belägna vid botten av varje förgasaren. Båda skruvarna kan nås via den vänstra sidan av ramen utan att behöva ta isär ATV fendrar och bränsletank. Saker du behöver
Gas kan
platt skruvmejsel
Shop handdukar
Visa fler instruktioner
1

Park Raptor och låt dess motor svalna minst 30 minuter för att förhindra brännskador orsakade av misstag vidröra motorns cylindrar och vevhus.
2

Vrid bränslekranen växelspaken, placerad under vänster sida av bränsletanken, till "Off" ställning. Addera 3

Följ slangarna fäst i botten av kamrarna förgasaren flyta till sin fästpunkt på baksidan av motorns vevhus, nära den bakre svingarmen. Dra ändarna av slangarna ut från ATV ram och placera dem i munnen av en liten gas kan.
4

Vrid skruvarna förgasaren avloppet, under vänstra sidan av flötekammare, moturs två hela varv, med hjälp av en platt skruvmejsel. Låt gas som finns kvar i flottören kamrarna att dränera fullständigt och titta på flödet av gas för skräp, vilket indikerar kontaminering av bränsletillförseln eller rost i bränsletanken. Vrid dräneringsplugg medurs tills de är lätt sittande efter de flötekammare har tömts.
5

Torka ändarna av avloppsslangen med en butik handduk, sätt sedan tillbaka dem i infästningspunkt mellan motorn och den bakre svingarmen. Torka bort all spilld bensin med handduken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111707.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.