DIY Electric Chopper

Som världsomspännande gemenskap fokuserar på miljön, är den ärevördiga förbränningsmotorn mot intensifierad kontroll. Ledande avgiften i sökandet efter en grönare lösning, många Custom Bike byggare och gräsrotsnivå DIYers utforska möjligheterna med elmotorer. Inte lämnas ut av en scen fylld med noll-utsläpp kan smuts och semi-sport cyklar, är choppern fortfarande en livskraftig kandidat för en jord-vänlig, men mycket tystare, makeover. Ställa in Förväntningar
p Det är lätt att föreställa sig ett nollutsläpp cykel som kan få dig från punkt A till B med en driftskostnad på mindre än kopp kaffe i veckan. Men med tanke på att det ständigt framåt tillstånd av elbil tekniken är ännu i sin linda, tenderar den ekonomiska och miljövänliga tillämpning av brist antingen hastighet, en av en motorcykel mest beroendeframkallande egenskaper, eller intervall. Tänk på att de flesta elektriska cykel konverteringarna är kapabla av varierar mellan 10 till 40 miles och kan bara nå hastigheter på 60 miles per timme. Självklart, om du är fast beslutna nog och har tillräckligt med finansiell uppbackning, är allt möjligt. Addera Välja en ram


Många av hembyggda elcyklar har använt en befintliga cykelramen, fjädring och bromsar komponenter för att bilda den grundläggande chassi för projektet. Efter en liknande rutt kan spara lite tid och pengar i utvecklingsprocessen som majoriteten av verkstadsindustrin redan har gjorts. Donor cyklar kan hittas på relativt låga priser, som en snabb sökning på eBay kan avslöja några alternativ i olika stadier av funktionalitet. Återigen, eftersom du kommer att lägga in en ny drivlina, de delar som betyder mest är ram, fjädring och bromsar.

För er som insisterar på att vara helt anpassningsbar, egen chopper ramar och kit är tillgängliga via leverantörer såsom Custom Chrome och Specialties Drag. Nackdelen med dessa kit är de ökade priserna och de svårigheter man kan möta om och när du registrerar ditt nya chopper med din lokala DMV.
Motors, regulatorer och batterier

Besluta om spänningen och mängden amp timmar, eller den maximala strömstyrka dras över en period på en timme, som kommer att krävas för ditt projekt. För att ge denna makt, välja att använda blybatterier (bilbatterier), som är billigare, men tyngre. Eller du kan välja lättare, dyra Fosfat Litium Järn batterier. Ett brett utbud av elmotorer är tillgänglig, och du kommer att behöva för att para ihop den med en elektronisk styrenhet. Controllers finns i olika strömstyrkor, som kan ge högre hastigheter. Men, kom ihåg att högre hastigheter kommer att minska den totala utbudet av din cykel. Gör din forskning för att hitta den bästa kombinationen av delar till din idé innan du hoppar huvudstupa in i det. Med tålamod och uthållighet, ni också, snart kan rida längs utsläpp gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106515.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.