Hur Jämför Sissy Bar Resväskor

En sissy bar är en extra bit hårdvara som fäster på baksidan av en motorcykel. Det primära syftet med sissy bar är att stabilisera cykeln när ryttaren poppar en wheelie, men det gör också en praktisk pakethållare. Många företag tillverkar sissy bar bagage som ger ryttaren extra lagringsutrymme på sin motorcykel. Det finns många alternativ att välja mellan, vilket gör det viktigt att noga jämföra dina sissy alternativfältet bagage, innan ett köp. Instruktioner
en

Jämför de olika storlekarna på sissy bar bagage som finns tillgängliga. Mest sissy bar bagage kommer i en större storlek. Dessa är antingen utformade för att vara ett permanent inslag, annars de kommer i ryggsäck stilar, som kan tas bort och tas med dig. Om man tittar tillräckligt hårt, kan du hitta mindre bitar av sissy bar bagage som är idealiska för användning på snabba resor. Om det alls är möjligt, försök att hitta en kombination, med en stor väska som har en löstagbar mindre väska fäst på den.
2

uppmärksam på det material som sissy bar bagaget är tillverkad av. Högre kvalitet bagage kommer att byggas av äkta läder på utsidan av påsen, även om en mjukare konstläder kan hittas på insidan på grund av dess förmåga att stöta bort fukt. Mindre omfattande påsar kommer att göras av skinnimitation. Det finns även väskor i alla väder syntetiska material. Dessa är idealiska för dem som inte gillar utseendet av läder på sin motorcykel.
3

Inspektera påsen och dess märken för att avgöra om det är konstruerat av vattenavvisande materials.Having en väska som är väderbeständig, eller som har en väderbeständig interiör, kommer att hålla de poster som lagras i din sissy bar bagage säkert och torrt.
4

Leta efter lås. Det är ett olyckligt verklighet som vissa människor i vårt samhälle kommer att stjäla. Inspektera sissy bar bagaget för att se om det ger någon lås för att säkra dina tillhörigheter. Som ett minimum, hitta en väska som är kunna låsas till cykeln, så att hela påsen inte kan stjälas. Det är också bra att ha förmågan att låsa huvudfacket av påsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110681.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.