Hur Justera Drivkedja i en Kawasaki Lakota idrott

Liksom de flesta sport-orienterade All Terrain Vehicles är Kawasakis Lakota Sport ATV utrustad med en enhet kedja för att driva maskinen. Men medan de flesta kedjedrivna ATV använder en gängad justering att spänna kedjan, använder Lakota ett excentriska. Justeringar görs genom att lossa bakaxelns nypa bultar, sedan vrida axeln är innehavaren att lossa eller dra åt kedjan. Även om systemet är ganska lätt att använda, vilket gör justeringar av kedjan för första gången kan tyckas svårare än det egentligen är. Med lite övning kommer du att kunna anpassa din Lakota s kedja i minuter. Saker du behöver ruler
12 mm och 14 mm skiftnycklar
Chain justeringsstång eller skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera enheten kedjans spänning . Ta tag i nedre delen av kedjan mellan motorn och det bakre hjulet. Dra kedjan ner och mät kedjans slack med en linjal. Helst ska kedjan ha mer än 2 inches av slack, men inte mindre än 1,5 inches av slack
2

Lossa moment bar -. Lång metallstång som förbinder den bakre bromsok till ATV: s svingarmen. Dra riggbulten ut från slutet av momentstag övre bult, fäst på baksidan bromsoket. Lossa den övre bulten s låsmuttern med en 12 mm nyckel.
3

Lossa muttrarna på undersidan av svingarmen bakre bultar axliga nypa med en 14 mm nyckel. Placera din stav kedjan justering, som ingår i Lakota verktygslåda, i hålet på undersidan av bakaxeln innehavaren, som ligger mellan de båda svingarmen ben. Om du inte har detta spö, placera en lämplig storlek skruvmejsel i hålet.
4

Tryck ner stången för att spänna kedjan eller lyfta stången för att lossa kedjan. Justera kedjans spänning tills kedjan har 1,5 till 2 inches av slack. Dra åt bakaxel nypa bultar 'låsmuttrar på botten av baksvingen med en 14 mm nyckel.
5

Dra den bakre bromsok vridmoment bar med en 12 mm nyckel. Sätt riggbulten i slutet av vridmomentet barens övre bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110658.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.