Hur man sätter upp en 2002 Honda Metropolitan

Skotrar har prisats för sin ekonomiska och okomplicerad natur. Den 2002 Honda Metropolitan expanderar på detta genom att erbjuda en enkel och lätt att använda metod för transport. Men många nya scooter ryttare kvar i mörkret när det gäller att driva upp sin Metropolitan för första gången. Till skillnad från en bil, vilket innebär lite mer än att hålla nyckeln i tändningslåset och vrida den för att starta motorn, använder Metropolitan en serie strömställare och säkerhetsmekanismer för att hindra den från att starta oavsiktligt. Även om processen kan låta tidskrävande, kommer det att bli andra natur på nolltid. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

in nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln medurs för att driva skotern upp.
2

Ställ den röda döda omkopplaren på höger handtag till "Run"-läge, visas med en cirkulär pil.

3

Dra i den bakre bromshandtaget, ligger på vänster handtag. Håll spaken på plats för att koppla ur skotern starter säkerhetsmekanism.
4

Tryck på startknappen, som ligger på höger styre under den röda kill switch, för att starta motorn. Om motorn inte startar, släpp startknappen och sedan försöka igen. Håll inte startknappen i mer än tre sekunder åt gången, eftersom detta kan skada startmotorn.
5

Släpp bakre bromshandtaget och låta din skoter för att värma upp i två till tre minuter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110569.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.