Specifikationerna för en 1990 Yamaha Radian

Den Radian är en sport motorcykel tillverkad av Yamaha och erbjöds 1986-1990. Yamaha skapade Radian att ingå nybörjar små till mellanstora sport cykel marknaden. Den var konstruerad helt i befintliga delar från andra Yamaha modeller för att påskynda introduktionen till köpare. Den Radian är kapabel att ta ryttare till en toppfart på 125 mph. Motor och Drivlina

Radian drivs av en inline-fyra cylinder, fyrtakts 599cc motor. Den har ett hål på 58,5 mm och en slaglängd på 55,7 millimeter. Sammantaget genererar motorn 66 hästkrafter och 29,5 fot-pund av vridmoment. Den luftkylda, dubbla överliggande kamaxlar motor har också två ventiler per cylinder. Den är kopplad till en manuell sexväxlad manuell växellåda styra en kedja-baserad drivlina.
Fjädring och bromstest

På framsidan av radian är en 36-tums diameter teleskopisk framgaffel med 5,5 inches av resor. Den bakre fjädring är byggd av två stötdämpare som kan justeras fem sätt och erbjuder 3,9 inches av totala resor. Motorcykeln är utrustad med dubbla skivbromsar med en 10,5-tums diameter på framsidan och en trumbroms bak. Främre och bakre däcken är nästan identiska i sin storlek 110/90/16 fram och 130/90/16 bak.
Mått och vikt

Yamaha utformade motorcylce under en tid som såg växande popularitet i "nakna" motorcyklar, med hänvisning till cyklar som hade utvecklats för att ha så lite exteriör trim som möjligt för att spara vikt. För detta ändamål har Yamaha Radian en total tjänstevikt på £ 434,3. utan något bränsle i sin 3.2 liters tank. Dess sitthöjd mäter in på 30,6 inches, och det har en hjulbas på 54,5 inches. Förutsatt markfrigång åtgärder vara 5,7 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108329.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.