Hur du köper billiga Gas Skotrar

Att köpa en billig skoter eller motorcykel kan vara paradoxalt om du inte vet vad du gör, eftersom en skoter som är i dåligt skick kommer att kräva en betydande investering. Här är några tips som kan hjälpa dig att undvika att bli lurade. Saker du behöver
Pengar
Internetanslutning
Visa fler instruktioner
innan du köper
1

vara försiktig med Internet. Att köpa en begagnad skoter från eBay eller Craigslist är inte en bra idé om inte säljaren är ett lokalt företag, eller om du letar efter en skoter som behöver en hel del arbete.
2

Ta en titta på skoter till salu, och sedan ta minst en dag för att tänka över det. Som med all försäljning, bör köpare akta aggressiva försäljningsargument eller extrema tidsfrister. Om säljaren insisterar på skilsmässan med det på en gång eller avbryta försäljningen, är något skumt.
3

Gör forskningen. Du är sannolikt att hitta ett antal webbplatser ägnas främst till skotern du är intresserad i. Om du inte kan hitta någon, bör detta vara en röd flagga att detta är en ganska ovanlig bil och kan vara besvärligt att underhålla. Ta reda på om märke och modell är kända för besvärliga problem, slits ut lätt, eller har delar som är svåra att hitta.
4

Få instruktionsboken. Om du inte är en expert, se till att du har en komplett handbok i handen innan pengar utbyts. Du kommer att vara den behålla din scooter, ta den till en mekaniker för varje litet problem blir snabbt din billiga scooter i ett svart hål av pengar
5

Bekanta dig med motorfordon. lagar i ditt område. Oavsett om din scooter måste inspekteras eller försäkrad - och om du behöver en motorcykel licens att driva det - oftast beror på storleken på motorn, men lagar varierar från stat till stat. Om skotern kräver inspektion, ta reda på om inspektionen är up-to-datum innan du köper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106423.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.