Hur bli av en gammal motorcykel

Att ha en gammal, oönskad motorcykel runt tar upp mycket utrymme och kan vara en nagel i ögat. Becaue motorcyklar har en titel av äganderätt, oftast hela motorcyklar och deras delar inte accepteras för fastighetsnära papperskorgen pickup, vilket leder vissa ägare att förfoga över sina fordon i skogen eller andra områden. Om du vill få din gamla motorcykel ur vägen utan att skada miljön, kanske du vill överväga att sälja din motorcykel, donera den till välgörenhet eller bortskaffande av det i en junk yard. Instruktioner
sälja din motorcykel
1

Samla pappersarbete du behöver för att sälja motorcykeln. Du kommer att behöva din registrering och rosa slip. Om du fortfarande har något pappersarbete från underhåll, kan detta vara till hjälp också.
2

få en köpare /säljare förklaring som du kan få från din lokala avdelningen av licensiering.
Sida 3

service din cykel eller ta den till en bensinstation och byta däck och andra delar som är slitna eller trasiga. Speciellt att se till att din kedja är i gott skick.
4

Tvätta och vaxa din cykel så att det ser trevligt för potentiella köpare.
5

Ta en fin bild av motorcykeln så att du kan lägga den i din annons.
6

Leta upp din motorcykel i en prisguide så att du kan ställa in ett rättvist pris för det. Några användbara guider är Kelly Blue Book och NADA.
7

Lägg ut en annons i din lokaltidning, en automatisk månatlig och /eller nätet. Addera donera din motorcykel till Välgörenhet
8

Ring eller besök hemsidan på en motorcykel donation välgörenhet som du väljer. Riksförbundet av polisen och Lay Välgörenhetsorganisationer, samt åtgärd Donation är två välgörenhetsorganisationer som accepterar motorcyklar.
9

Grundligt fylla en donation formuläret och skicka det till välgörenhet.
10

Vänta välgörenhet att svara till dig via e-post eller telefon. Följ deras instruktioner för vad du ska göra härnäst. Du kan bli ansvarig för rengöring och underhåll din motorcykel, eller välgörenhet kan utföra underhåll själva.
11

Ordna en pickup datum som passar dig. Pickup är i allmänhet gratis. Du kommer att få en skatt kvitto och IRS-formulär när motorcykeln säljs. Addera Omhändertagande av motorcykeln i en Junk Yard
12

Sök efter en motorcykel skräppost varvet nära dig . En lista med välrenommerade skräp varv med webbsidor finns med i listan i avsnittet Resurser för motorcykel Views hemsida.
13

Kontakta skroten eller se deras hemsida för att se deras politik för att acceptera motorcyklar.

14

Tvätta och service på din motorcykel. Många skräp varv kan betala dig för motorcykel delar i gott skick eftersom de kan sälja dem med vinst. Du kommer att få mer pengar om din motorcykel ser ren och fungerar bra.
15

Ta din motorcykel till Junk Yard, eller vänta på att någon ska plocka upp den, beroende på den specifika Junk Yard politik.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107970.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.