1998 Polaris Magnum Specifikationer

I 1998 Magnum 425 cc var ett terrängfordon (ATV) som utvecklats av Polaris Industries 1998. Företaget är baserat i Medina, Minnesota och tillverkar fordon från snöskotrar till golfvagnar. Polaris använder USA-baserade produktionsanläggningar vilket innebär de flesta av deras produkter är helt amerikansk gjort. Den första Magnum kom ut på marknaden 1995. Effekt

I hjärtat av Polaris Magnum är en fyrtaktsmotor, vilket innebär i varje vevaxelrotationen intaget, kompression, makt och avgas stroke inträffar. Förskjutningen - volymen som sveps av kolvarna i en rörelse från den övre dödpunkten (TDC) det nedre dödläget (BDC) - är 25,9 cubic inches. Motorn besitter fyra ventiler som styr avgaserna. En flytande kylsystem håller motorns temperatur, vilket gör att det inte överhettas och fungerar väl. En extern behållare används för oljesmörjning, vilket är känt som torr sump. Leverera bränslet är jobbet med en Mikuni förgasare. En automatisk transmission system med hög, låg och omvänt överför motorns kraft till fyrhjulsdrift.
Dimensioner

Chassit är 77 inches lång, 46 inches hög och 46 inches bred, och sitter på en 49,8 tums hjulbas. Framhjulen är 12 inches i diameter och den bakre hjulen mäter 10 inches i diameter. Fordonet har en svängradie på 65 inches. När det har tömts på alla sina vätskor, såsom olja och gas, väger Polaris 595 pounds, det är allmänt känt som torrvikt. Inklusive sina vätskor, kan dock Polaris lagra upp till 3,5 liter i tanken, har det en olja kapacitet på 2 liter och en 2,3 liter kylvätska kapacitet. ATV har en främre lastkapacitet på 90 pounds och kan hålla 180 pounds baktill. Det kan dra upp till 850 pounds.
Bromsar och fjädring

Föra Magnum till ett stopp är upp till hydrauliska skivbromsar med en mekanisk extra fotbroms . En Macpherson strut fjädringssystem som möjliggör 6.3 inches av resor jämnar ut ojämnheter i vägen. På baksidan en progressiv svingarm ger en hand, vilket möjliggör 8,5 inches av resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109152.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.