Stratoliner Specifikationer

Den Stratoliner är en turnerande cruiser produceras av Yamahas Star division. 2011 års modell har endast en Stratoliner: den Stratoliner Deluxe. Deluxe modellen kommer med en full faring, liksom två hårda påsar på vardera sidan av cykeln. Motorcykel USA kallar cykeln "utmärkt för långa drag och korta resor." Motor och växellåda

Stratoliner Deluxe kretsar kring en 1854cc, 48-graders V-twin motor. Den luftkylda motorn har fyra ventiler per cylinder, med en 3,93-tums hål och en 4,64-tums slaglängd för ett kompressionsförhållande på 9.48:1. Motorn använder elektronisk bränsleinsprutning och en transistor-styrd tändning. Transmissionen är en femstegad modell med en flertallrikskoppling våt koppling och en rem-baserade final-drivsystem.
Mått och kapacitet

bensintank rymmer 4,5 liter . Cykeln är 101.6 inches lång, 43,3 inches bred och 59,6 inches tall. Hjulbasen uppgår till 67,5 inches. Stolen sitter 27.8 inches från marken och har en markfrigång på 6,1 inches. Den totala våtvikt --- vad cykeln väger när bränsletanken är full --- av cykeln är £ 794
Hjul, bromsar och däck

Cykeln levereras med 12-ekrade gjutna hjul. Framdäcken är 130/70-18 däck, medan de bakre däcken är 190/60-17. Både främre och bakre bromsarna använder hydrauliska skivor. De främre bromsarna använder en dubbel-skiva, medan de bakre bromsarna har bara en enda skiva.
Ram och fjädring

Stratoliner ram är tillverkad av aluminium. Den främre hjulupphängningen sitter på en 1,81-tums teleskopgaffel. Den bakre fjädring är en enda stöt. Främre fjädringsväg är 5.1 inches, medan bakre fjädringsväg är 4,3 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108279.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.