Rinehart Exhaust Tips

Rinehart Racing tillverkar system prestanda avgassystem för motorcyklar. Företaget tillverkar även slip-on ljuddämpare för motorcyklar och avgassystem tips för Rinehart Sanna Dubbla avgasrör systemet. Rinehart gör endast en typ av slutrör för sina pipor, men det finns utomstående företag som gör anpassade avgassystem tips att passa Rinehart varumärke av avgassystem. Rinehart Exhaust Tips

Rinehart Företaget hänvisar till sina avgassystem tips som "end caps". Företaget gör endast en typ av ändlock: ett runt rör med en avsmalnande ände. Den slutrör har Rinehart logotyp etsade in till kanten. Locken finns i svart och krom finish för att matcha stilen på Rinehart avgassystem på motorcykeln. Varje tips är 3,5 inches i diameter och kostar $ 79,95 varje direkt från Rinehart, som i oktober 2010. Addera Kewlmetal Exhaust Tips

Kewlmetal Företaget tillverkar ett tredje tips part avgaser för användning med Rinehart 2,5 tums rör diameter avgaser. De 2,5 tum Rinehart rören finns på Victory motorcyklar. De avgassystem tips är gjorda av billet aluminium och krom avslutade med en extrem vinkling snitt. Tipsen kostar $ 252,95 från King Pin Cruisers som i oktober 2010.

Kewlmetal producerar också en uppsättning av avgassystem tips som skärs att likna lågor för Rinehart avgassystemet. Lågan tips är $ 299,95 från Cycle Solutions som i oktober 2010.
Covingtons Cycle Stad Exhaust Tips

Covingtons cyklar staden gör en uppsättning av svart och krom färdiga avgassystem tips som passar Rinehart Sanna Dubbla avgasrör. Tipsen är runda med slitsar uthuggna ur sidorna. När såg rakt på spetsarna likna en växel. De avgassystem tips är tillverkade av billet aluminium och bearbetas i USA. Covingtons cyklar staden tips säljs i par för $ 219,99 på JP Cycles som i oktober 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108001.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.