Konvertera Dual Sport till Supermoto

Supermoto är en blandning av off-road och road racing. Racers rida på en kurs som är 70 väg och 30 procent smuts. Off-road motorcyklar utrustade med street däck, modifierad fjädring och bromsar används. Omvandlingar allt från mycket enkla till kompletta omvandlingar. Omfattningen av omvandlingen beror till stor del på din budget, behov och racing planer. De populäraste smuts modeller kan omvandlas till supermoto i några vanliga steg. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
Suspension modifieringar
Supermoto hjul och däck
Bromsar
kedja och drev in
Body panelsats
Visa fler instruktioner

1

Ändra din fjädring eller har det ändrats. Sänk dina fjädring 2 till 4 inches från aktiemarknaden höjden beroende på din modell av dual-sport motorcykel. Har suspensionen revalved lika bra eller använda ett kit för att göra jobbet själv. Ventil modifieringar behövs inte för de flesta raser, men kommer att orsaka din cykel för att hantera bättre på asfalten delarna av kursen. Köpa kit från White Brothers, Race Tech eller annan ansedd suspension företag.
2

Installera nya hjul, nav och däck. Köpa ett kit som innehåller nya rör och installera däck klassade för supermotard användning. Wheel kit finns från ett välkänt företag som Excel och däck klassade för supermoto från tillverkare såsom Dunlop och Continental.
3

Montera en ny front rotor avsedd för racing. Med hjälp av ett kit, installera ett nytt bromsok, bromsok mount, kuddar och rostfritt stål bromsledningen. Rostfritt stål bromsledningen krävs för de flesta tävlingar. Använd en högkvalitativ sats broms konvertering såsom de som gjorts av Brembo och FMC.
4

Installera ett nytt drev och kedja kit med en hög-tand-count bakdrev. Använd en lätt kedja som uppfyller de tekniska specifikationerna för racing som liknar de som erbjuds av RX eller Renthal.
5

Installera handen vakter och paneler kroppen som krävs för att tävla i din division. Installera en motard-typ fender och nummerskylt. Flytta ditt batteri om det behövs på din modell av dual sport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111267.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.