Hur man hittar serienumret på en klyka Rocket

Motorcykel entusiaster har en mängd olika typer av modeller som erbjuder ett annorlunda ridning känsla . Den sport cykel typ , ofta kallad en " grenen raket , " har ett gupp i framför sätet och är utformad för att tvinga föraren att luta sig framåt i en aerodynamisk position. Dessa cyklar fokuserar på snabbhet och smidighet , och är bra för att vända i trånga hörn . Sporten cykelmodeller enligt lag är skyldiga att ha ett 17 - tecken VIN , eller chassinummer, så är alla trafikanter - rättsliga fordon . Den sista delen av VIN är ett unikt serienummer . Instruktioner
1

Kontrollera din instruktionsbok eller registrering av fordon för att se om VIN är noterat . Den VIN bör skrivas på insidan sidan av din manual . Om du inte ser det , kommer VIN definitivt att listas på fordonets registreringsbevis . Om du inte kan hitta någon handling , fortsätt till steg 2 .
2

Titta på vardera sidan av motorn fallet för en tallrik . Plattan kommer lista detaljerna om din motorcykel inklusive VIN . Om inte på motorn fallet , kolla runt ramen på din motorcykel . Varje tillverkare placerar VIN på en annan plats men VIN plattan kommer att vara synlig någonstans på ramen .
3

Kontrollera tecknen 12 till 17 , vilket är de sista sex tecknen . Detta kommer att bli en sex teckenkod som endast innehåller siffror och är ett unikt serienummer för din cykel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111014.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.