Hur man håller lacken från Bubblande Runt tanklocket på bensintanken på en motorcykel

Moderna motorcykel gastankar är målade och täckt med ett tydligt avslut för att skydda lacken. Den klara beläggningen gör ett bra jobb med skydd, men bensin och bensinpump munstycket själv kan skada ytan runt bränsletanken påfyllningshålet. Skadan kan skapa bubbling runt om öppningen som bensinen bringar färgen att separera från tanken, det kan så småningom orsaka att tanken korrodera. Undvik skador bränsletanken genom att förhindra kontakt med bensin och bensinpump munstycket när tanken fylls. Saker du behöver
Clean butik trasor
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna tanklocket.
2

Torka kvarvarande bensin från det målade området runt påfyllningslocket öppnas med en trasa.
3

Ta bort pumpen munstycket från bensinpump vaggan.
4

Håll butiken trasa över änden av pumpmunstycket att fånga restgas som kan lämnas i munstycket.
5

Placera munstycket över bränsletankens påfyllningsöppningen. Flytta butik trasa att frilägga änden av munstycket. För in munstycket i tanken påfyllningshålet medan du håller butik trasa runt om öppningen. Styr munstycket för att förhindra den från att röra den målade skuldran runt den övre kanten av påfyllningsöppningen.
6

Fyll tanken långsamt för att förhindra bränsledroppar från blåser ut av fyllmedlet vent. Överfyll inte tanken.
7

långsamt dra munstycket ur tanken medan du håller butik trasa tätt till munstycket för att suga upp bensin från utsidan av munstycket.
8

Flytta trasan till änden av munstycket så snart den går fri från fyllmedlet öppning för att fånga bensinen som det droppar från insidan av munstycket. Håll trasan på munstycket änden när du flyttar munstycket bort från påfyllningshålet tills det klarnar tanken. Byt ut munstycket i bensinpump vaggan.
9

Torka av området runt om öppningen med en fräsch butik trasa för att säkerställa att ingen gas rester finns kvar på tanken. Montera tanklocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111679.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.