Hur man tar bort den plats på en Harley Heritage Classic Soft Tail

Även om det kan tyckas trivialt, att veta hur man tar bort sitsen från Harley-Davidson Heritage Softail Classic är skyldig att utföra en del av de underhålls-objekt som du behöver senare. Faktum är att vissa av de punkter som kan behöva uppmärksammas då och då, till exempel ditt batteri eller säkringar, bor i området direkt under din sittplats. Lyckligtvis tar bort sitsen kräver en mycket kort inlärningskurva och tar bara några minuter. Saker du behöver
Torx drivrutiner
Visa fler instruktioner
Seat Borttagning
1

Ta remmen passagerarsätet genom att ta bort Torx skruv från bältet fäste på vardera sidan av sätet. Lyft upp den lösa änden av remmen över sätet och lägg ner försiktigt för att undvika skador på fender.
2

Avlägsna Torx huvudet skruv från baksidan av passagerarsätet.
Sida 3

Lyft hela stolen uppåt något och dra till baksidan av motorcykeln. Detta kommer att lossa sitsen från fångsten fliken under bränsletanken. Dra sitsen fritt från motorcykeln.
Seat Installation
4

Håll stolen i en liten vinkel med ryttarens sadel tippade nedåt. Skjut fram stolen och glida metallen fliken under sadeln i låset fliken på ramen.
5

Sänk sadeln baktill på ramen och dra åt Torx huvudet skruv för att fästa sitsen till fender.
6

Lyft upp den lösa änden av sadelremmen över och över sätet. Fäst den på plats genom att dra åt Torx huvudet bulten i bandet fästet på sidan av kåpan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106691.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.