Hur man reparerar en Harley Tire

Alla däck på Harley-Davidsons kan repareras på samma sätt och med samma verktyg. Harley återförsäljare har de verktyg och reparationssatser för specifika cyklar. Kostnaden för en reparation kommer att bero på naturen av det behövs arbete. Den tid det tar beror också på reparation. De flesta däck reparationer kan utföras i en uppfart eller garage, men andra kräver återförsäljare uppmärksamhet. Saker du behöver
Motorcykel lift
Ratchet ställa
Tänger
Gummiklubba
däckvulsten breaker
Däck patch kit
Visa fler instruktioner

1

Ställ motorcykeln hissen under motorn och höja lyftskivan till botten av motorn. Höj Harley helt från marken.
2

Avlägsna axelmuttern från hjulet som behöver reparationen med Ratchet set och tång. Hamra ut den axelbulten med gummiklubba. Dra axelbulten från ramen. Om det är den bakre däcket som behöver repareras, tryck sedan däcket framåt och dra drivremmen /kedja från bakdrev. Addera 3

bort däcket från ramen. Ta bort locket luftventilen från däcket och tryck ned metallstift inuti luftventilen att släppa ut luft från det inre röret. Skjut kanten av pärlan brytare mellan däcket och fälgen och lyft upp på pärlan brytaren tills däcket börjar lossna fälgen. Upprepa detta tills däcket är helt off.
4

Titta inuti däcket och ta bort objekt som har punkterat däck och innerslang. Fyll hålet med tjäran ur patch kit. Låt tjära torka i fyra timmar. Byt ut däcket på fälgen, igen med pärla brytare för hävstångseffekt.
5

Byt däck och fälg på ramen av Harley motsatt sätt som du tog bort den från ramen. Byt axelbulten till axeln och drivremmen /kedja till bakdrev om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107598.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.