Kawasaki KDX 200 Beskrivning

Den KDX 200 var en off-road motorcykel producerad av japanska tillverkare Kawasaki. Den KDX 200 såldes mellan 1995 och 2006 års modell. Det var marknadsförs som ett billigt, hög kvalitet off-road motorcykel och inriktas på nybörjar köpare. Idag används exempel på Kawasaki KDX 200 är allmänt tillgängliga i en mängd olika förhållanden. Utseende

Kawasaki KDX 200 är en off-road cykel och har utseendet av en motorcykel avsedd att klara ojämn terräng. Den har smala däck med en tung, dramatisk slitbanemönster. Den KDX 200 hade också kompakta mekanik och minimal kropp arbete, däribland en förhöjd framskärm. De flesta exempel på KDX 200 kom från Kawasaki med en grön färg jobb, men används exemplen återfinns idag i många olika färger. Den KDX 200 kan också identifieras genom sina små, fyrkantiga strålkastare och enda avgassystem på förarens vänstra sida. Drevs av en flytande
Motor

Kawasaki KDX 200 -kyld, 198 kubikcentimeter, encylindrig motor. Denna motor har en två simtag och sex kronblad tungventilen induktion. Kompressionsförhållandet fastställdes till 7.9:1 och motorns borrning x slaglängd mättes 66 med 58 millimeter. Denna motor ihopkopplad med en sexväxlad växellåda och använde en kedja för sin slutväxeln. Den KDX 200 används också en Keihin PWK35 förgasare och en elektronisk tändning.
Övriga specifikationer

Kawasaki KDX 200 vägde vid 222 pounds när torr och används en 2,9 liters bensintank. Sätet var 36,2 inches hög och den totala höjden på cykeln var 48,4 inches. Den hade en markfrigång på drygt 13 inches och satt på en 56,5 tums hjulbas. Total längd var knappt 84 inches. Bromsning åstadkoms med enda fram och bak skivbromsar. Den KDX 200 s ram presenterade en 26,5 graders rake. Suspension bestod av en främre patron gaffel och en bak Uni-Trak enda stöt.
Fördelar

En viktig fördel för KDX 200 alltid har varit dess pris. Den sista modellen producerad (från 2006) som ett rekommenderat pris på $ 4199. Idag kan använda modellerna hittas i $ 1000 intervall. Den populära motorcykel hemsida Bikez.com gav KDX 200 en total 74 (av 100) rating, listning över genomsnittet för cyklar i sin klass. Framför allt gjorde den KDX 200 väl i termer av dess terrängegenskaper, "underhållning" och mekanisk tillförlitlighet.
Nackdelar
p Det finns vissa nackdelar att tänka på när man diskuterar KDX 200. Som ett off-road-modellen, lider prestation i andra arbetsuppgifter som touring eller racing. Dessutom används modeller som har kört off-road utsträckning har ofta problem inklusive slitna chassi och hjullager, tillsammans med andra fjädringskomponenter. Den KDX 200 bensintank och sits är kända för att bära ut över tiden, men reservdelar är billiga och lätt tillgängliga från eftermarknaden tillverkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106518.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.