Hur till Öka din motorcykel Hästkrafter

Om du är mekaniskt benägna och vill öka din motorcykelns hästkrafter, det finns många grundläggande former av underhåll som kommer att öka din motor prestanda och få din motorcykel går snabbare. De flesta av dessa förfaranden kommer också att öka din gas körsträcka också. Om du har rätt verktyg, bemästra dessa steg och utför dem regelbundet kan hjälpa till att förlänga livslängden på din motor. Du kan spara en betydande kostnad i en affär och hålla din motorcykel i toppskick genom att göra arbetet själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Oil
dräneringskärlet
Hylsnyckelsats
Tändstiftshylsa
Grenrör
Avgasrör
Luftfilter
ny gnista pluggar
Nytt tändstift trådar
Visa fler instruktioner
1

Ställ en åderlåtning pan under din olja rinna bult och vrida motsols med en skiftnyckel. Låt all olja rinna i pannan och vrid skruven medurs för att dra åt den igen. Hitta din oljepåfyllningslocket och oljestickan till höger om din motor. Skruva av locket och fyll behållaren med olja tills den når "Full" linjen på oljestickan. Starta motorn och låt den gå i fem minuter. Stäng av motorn och låt den svalna under fem minuter. Dra ut oljestickan och läs av oljenivån. Om det inte läs hela anymore, tillsätt mer olja för att kompensera vid behov.
2

Ta bort skruvarna som fäster avgasgrenröret till motorn med hjälp av sockets. Dra grenröret från motorn och läget grenröret utbytesavgassystemet ner på samma plats. Skruva ner i uttaget för att hålla det säkert.
3

Unbolt bultar för avgasröret ansluter till ramen och grenröret. Skjut ursprungliga röret och dra åt nya avgasröret i dess ställe. Byt ut bultarna i omvänd ordning.
4

bort hållaren skruven i mitten av luftfiltret på höger sida av motorcykeln. Skjut locket och dra ut det gamla luftfiltret. Tryck på nya luftfiltret ner i huset sedan tillbaka locket och fäst det med fasthållningsskruven.
5

Byt ut tändstiften och tändstift kablar anslutna till motorblocket, hantering av varje en på en gång separat. Dra ändarna av tändkabeln ur tändstiftet och tändspolen sedan unbolt tändstiftet med tändstiftet uttaget. Släng på sladden eller kontakten. Skruva den nya plug ner och fäst ändarna på den nya kabeln i kontakten och tändspolen. Ersätt alla återstående pluggar och ledningar på ett liknande sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109782.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.