Harley Davidson motortyper

Det är inte att ta miste på djupa och pulserande ljudet av en Harley-Davidson motorcykel. Sedan företaget började verksamheten 1909 med införandet av den första V-twin motor, har Harley-Davison motorcyklar varit kända för exceptionell kvalitet och styling. Sedan den första motorn, har Harley-Davidson motorcyklar infördes över 13 olika motoralternativ stilar som har anpassat sig väl med de ständigt föränderliga och ökande stil av dessa välkonstruerade cyklar. Twin Cam 96 Motor (TC96)

Twin Cam 96 motor infördes 2007 är det senaste tillskottet till den långa raden av effektiva och hållbara Harley-Davidson motorcykel motorer. Det är 09:02:01: kompressionsförhållande kombinerat med en elektronisk bränsleinsprutning ger detta kraftverk prestanda som Harley-Davidson-motorer är kända. Kombinerat med den klassiska styling och blankpolerad krom, skriker detta motorns prestanda på högsta varvtal. Den 1584cc slagvolym, upp 134ccs från TC88s, har tyst drift och förvånansvärt god bränsleekonomi. Addera Revolution 2001

revolutionen 2001 motorn introducerades år 2001 och är en vätskekyld 1130 cc, 115hk kraftpaket. Detta varvtal vid 9000 rpm och har ett högt vridmoment, samtidigt presenterar en tvilling dubbla överliggande kamaxlar med fyra ventiler per capita. Elektroniskt styrd bränsleinsprutning är bara en annan extra funktion för den tillverkade precision och byggde motorn. Liquid-kylningen av motorn ger maximal prestanda 1130cc glimma, påfallande stylade motor, finns i svart, krom, silver och polerad.
Twin Cam 88 (TC88) katalog

Twin Cam 88s infördes i slutet av 1999 och var i produktion fram till 2006. Slagvolym var en ren 1450ccs som hittills överträffat alla konkurrenters motorer. Den TC88 var Harley-Davidson mest revolutionerande motor som produceras någonsin och tog motorcykel världen med storm. Denna nya era av motorer finns i svart, krom, silver och polerat, alla distinkta markeringar av en Harley-Davidson motorcykel. Även om motorn var luftkyld, var maximal prestanda uppnås vid relativt låga varvtal, vilket leder till en tystgående motor som är tillförlitlig, tålig och prestanda betyg. EPA efterlevnad av denna och alla motorer som tillverkas av Harley-Davidson är främst i ersättning för en renare luft för alla att andas. Addera Evolution V-twin

1986, Sportster, fick cykeln som satte Harley-Davidson på kartan och långt före alla konkurrenter Evolution V-twin motor. Denna motor, då först installerades, var en 883-1100cc nominell motoreffekt, beroende på den valda modellen. År 1988 fick Evolution uppgraderingar som ökat cc betyg till 1200cc, där den finns än idag. Oklanderlig styling av denna motor i kombination med den allmänna utseende, inklusive den nya svart och krom färgkombination, som denna cykel på en väg omedelbar succé i hjärtat på alla Harley Davidson motorcykel entusiaster.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106119.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.