Yamaha 650 V-stjärniga Performance Tips

V-Star raden av motorcyklar producerats enligt Yamaha är ett populärt område för "Harley-Davidson klon" cruiser motorcyklar. Den V-Star 650 lineup är särskilt populär på grund av lägre kostnad jämfört med sina större cylindervolym syskon. V-Star 650S är också populärt på grund av deras låga sitthöjd och lättare vikt, vilket gör dem mindre skrämmande för nybörjare motorcyklister samt mindre ryttare. Det finns ett antal prestanda ändringar och modifieringar som kan göras, från billigt till dyrt. V-Star/Yamaha Tillbehör

Star motorcyklar tillhandahålla ett antal prestanda delar till den V-Star 650. Dessa inkluderar Arlen Ness filter Sportluftfilter och lättare vikt reservdelar. Air filter kan öka motoreffekten, och minska vikten på din motorcykel kommer att ge ökad prestanda. En mängd olika produkter för belysning och vindrutor kan öka komfort och säkerhet. Addera Exhaust Modifieringar

En mängd olika prestanda ändringar kan göras till V-Star 650 avgaser. Det enklaste och dyraste alternativet är eftermarknaden sidhuvud och produkter ljuddämpare. Dessa är oftast bulta på och är enkla att installera. De öka motoreffekten och lägga till en mer omfattande avgas ljud till motorcykeln.

De med viss skicklighet och know-how kan ändra sina avgaser genom att borra ut halsdukar, avlägsna bafflar eller andra tekniker. Kontrollera med din kommun innan du utför några avgaser ändringar för att säkerställa att du inte bryter mot några lagar.
Intag Ändringar

intaget på V-Star 650 kan ändras för att öka prestanda. Den enklaste metoden är att installera en eftermarknad luftfilter för att tillåta mer luft i motorn, vilket ökar kraften. Ni kan också ändra luften rutan för att öka luftflödet. Den mest populära modifieringen åter jetting förgasarna för att öka prestandan. Kit finns för att åstadkomma detta, och det finns andra gör-det-själv-alternativ. Förgasare ändringar är svåra att utföra och kräver en del kunskap och fingerfärdighet.
Suspension Ändringar

V-Star 650: s hantering kan förbättras genom att inrätta din fjädring för din vikt. Du kan göra detta på egen hand, eller motorcykel butiker kan göra en anpassad installation. Du kan också installera progressiva fjädrar i de främre stötdämpare, längre gafflar eller göra en suspension swap för att anpassa hanteringen av din V-Star.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109049.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.