Hur man byter skor Motorcykel Bromsar

Du pressa din högra spaken och det clanks mot gashandtaget. Usch! Dags att installera de nya sintrade HH pads. Installera bromsbelägg på en motorcykel är inte en svår uppgift, om du faller under den minimala andelen förare som måste stå ut med trumbromsar. För det mesta, det är en one-two punch och du är tillbaka på vägen. Saker du behöver
metriska hylsor
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Använd en hylsa för att ta bort skruvarna som fäster bromsoket till gaffeln eller svingarmen. För den bakre bromsen, ta bort bromsok från bakbromsen kopplingen.
2

Ta bort plastskyddet ovanpå bromsok som täcker toppen av bromsbeläggen.

3

Tryck ut sprinten som håller större pin bromsbelägg på plats. Skjut bromsbeläggens stift ut, håller fjädrarna så att de inte flyger över garaget.
4

Skjut gamla bromsbelägg ut och kolla efter onormalt slitage mönster. Om man är slitet mer än den andra, kanske du måste rensa ut bromsok kolvarna.
5

Skjut nya bromsbelägg i bromsoket och skjut tappen bromsbelägg in, säkra dynorna inom insidan av bromsoket. Skjut sprinten tillbaka i bromsbelägg stift. Sätt ihop fjädrarna så att dynorna jämnt fördelade.
6

Byt plastinsatsen längs toppen av tjocklek och sätt tillbaka mätmarkören till gaffel eller vipparm. Dra in bromshandtaget och tryck på bromspedalen för att se till att bromsok och dynor är korrekt installerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106602.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.