Hur man byter vindruta på en Honda Goldwing 1500

Honda Goldwing 1500 motorcyklar utrustade med en vindruta som håller ditt ansikte skyddas medan du kör. Sprickor i vindrutan kan bli en olägenhet och en säkerhetsrisk när de är stora nog att hindra ditt synfält. Byta Goldwing 1500 vindrutan är ett jobb Goldwing ägare som har en praktisk kännedom om sina motorcyklar kan göra. Saker du behöver
diverse skruvmejslar
Ny vindruta
Visa fler instruktioner
1

Lyft spakarna vindrutan justerskruvar på varje sida av vindrutan. Dra upp på utsidan gjutning kring backspeglarna för att exponera de två hållare skruvarna på varje sida. Ta bort skruvarna genom att vrida moturs och dra bort den yttre formen.
2

Lokalisera de två skruvarna på båda sidorna av vindrutan återstående gjutning. Ta bort skruvarna genom att vrida dem moturs med en skruvmejsel och ställ dem åt sidan. Gå runt till framsidan av cykeln och lyfta listen upp och stänga av din Goldwing.
3

Skruva loss de fem exponerade skruvar vindruta hållare, roterar moturs med en skruvmejsel. Dra av varje skruv fästen. Skjut vindrutan upp och ut ur vindrutan kortplatsen.
4

Installera ersättare vindrutan i facket. Ställ skruv fästen på plats och ersätta de fem skruvarna på vindrutan, roterar medurs med skruvmejseln.
5

Stand framför Goldwing och skjut flikarna längst ned i gjutningen i spåren på motorcykel. Dra listen mot dig sedan lägga den i sitt ursprungliga läge. Säkra de fästskruvar ner på båda ändarna av gjutning, vrida skruvmejseln medurs.
6

Byt yttre gjutning och skruvarna som går in i varje ände av den yttre gjutning. Montera listen över sidospeglar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108995.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.