Honda CB 900F Specifikationer

Honda grundades 1948 och ursprungligen började med att producera motorcyklar och motorer för motorcyklar. Företaget expanderade till produktionen av nästan alla typer av motordrivna produkter tänkbara. Honda CB 900F är ett racing-inspirerad motorcykel, men med en mer upprätt position. Honda släppte CB 900F 2002 som en nyinspelning av en cykel Honda gjorde i början av 1980. Motorspecifikationer

Honda CB 900F har en in-line, fyrtakts, fyrcylindrig motor. Denna motorns kompressionsförhållande är 10,8 till 1. Cylinderloppet av CB 900F motor har en diameter på 2,8 inches, medan stroke kolvens längd är 2,3 inches. Det ventilsystem för denna motor är en dubbel överliggande kamaxel som styr fyra ventiler per cylinder. Denna cykel har en datorstyrd digitalt tändsystem med tredimensionell kartläggning. Kylsystemet av denna motor använder vätska. Standarden transmission på denna cykel är en sex-växlad manuell med kedjedrift.
Chassi Specifikationer

rake av Honda CB 900F är 25 grader. Den rake på en motorcykel är ett mått på vinkeln mellan headsetet röret och en vertikal linje. Den främre hjulupphängningen av denna motorcykel är en 1,7-tums patron gaffel som har justerbara pre-load och kompressionsdämpning. Den främre hjulupphängningen gör att framaxeln att resa 4.7 inches. Den bakre fjädring är en singe chock som har en sju-läge fjäderförspänningen justerbarhet. Den bakre upphängningen gör att bakaxeln att resa 5 inches. De främre bromsarna i denna cykel är full flytande dubbla skivor som har en diameter på 11.7 inches. Den bakre bromsen är en enda skiva som har en diameter på 9,4 inches.
Mått och annan information

Honda CB 900F förarstolen sitter 31.5 inches off av marken på den lägsta inställningen. Torrvikten av denna motorcykel är 427 pounds. Den torra vikten för en motorcykel speglar cykelns vikt utan bensin och ingen av de nödvändiga fluider. Hjulbasen på CB 900F är 57.5 inches bred. Bränsletanken av denna cykel kan innehålla högst fem liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108969.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.