Hur man reparerar förgasaren i en Kawasaki

Reparera en Kawasaki förgasare görs enkelt genom modell-specifika "återuppbygga kit" som ersätter alla packningar, munstycken, flottar och O-ringar som är nödvändiga för att göra förgasaren fungerar som ny. Eftersom förgasare utsätts för hög värme och är skyldiga att inta luft från utsidan av motorn, jets får pluggas med skräp, flottörventiler slits och tätningar /o-ringar spricka. Inklusive demontering och montering, reparation en förgasare tar minst tre timmar att göra och kommer att kräva att förgasaren kan helt frigöras från fordonet. Saker du behöver
Grunt metall pan
Wrench in
Skruvmejsel
Förgasare ombyggnadssats
Förgasare sprej Tänger renare
mjuk borste
Visa mer Instruktioner
1

Lossa luftfiltret boot klämma och intaget skruvarna mångfaldiga från förgasaren. Skjut linjen bränsletillförsel utanför sin port på förgasaren, se till att bränsleledningen är avstängd först för att undvika spill. Skjut förgasaren ur sitt läge för att komma till topplatta förgasaren, där gasvajern fortfarande är fäst. Använd en skruvmejsel för att ta bort locket och skjut kabeln ur sin anslutningspunkt på nålen slidenheten hand.
2

bort förgasaren från fordonet genom att lossa skruvarna på slangklämman och intag port med en skruvmejsel. Addera 3

Ställ förgasaren på en plan bänk inne i en grund panna. Lossa nedre bultarna som fäster skålen med resten av förgasaren med en låda eller hylsnyckel.
4

Ta bort skålen, flottörventilen, choke kolv och skål packning.

5

bort nålen, pilot och main jets. Piloten och människan jet kommer att ha hex huvuden som kan tas bort med en tång eller en liten skiftnyckel. Nålen jet fäster spjällhuset och kan tas bort genom att koppla bort den från gasspjället kablage. Ta bort fjädrarna som driver spjällhuset. Var uppmärksam på hur delarna kom ut för senare återmontering.
6

Kontrollera att alla O-ringar tas bort från förgasaren kroppen och spraya insidan av kroppen och skålen med en förgasare sprayar rengöringsmedel. Använd en mjuk borste för att ta bort något bränsle rester.
7

in de nya jetplan, O-ringar, fjädrar och flottörventilen. Fäst skålen packningen och skål för att slutföra ombyggnaden.
8

Återkoppla förgasaren på motorn och göra några tomgång /gaspådrag justeringar vid behov med-skruven och spjällhuset muttern, respektive . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108968.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.