Hur Återskapa Front Huvudcylinder på en 1973 Harley

huvudcylindrarna avsedda för enstaka bromsok operation har en 9/16-inch borrning. Sådana som utformats för dubbla bromsok drift har en 11/16-inch borrning. Ta inte bort huvudcylindern utan att placera en 5/32-inch kartong insats mellan spaken och fästet. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i skador på stöveln och bromsomkopplaren. Köp en Ombyggnadssatsen från Harley-Davidson eller på nätet för att byta ut slitna eller trasiga delar. Saker du behöver
5/32-inch kartongbit
Tänger
Philips skruvmejsel
denaturerad alkohol
friskluftsförsörjning
luddfri trasa
T27 torx skruven Föraren
Smörjmedel
Bromsvätska
HD Fram Huvudcylinder Rebuild Kit
Visa fler instruktioner
Fram Huvudcylinder Demontering och inspektion
1

bort den kvarhållande ring, tapp och bromshandtaget. Med en tång dra yttre kolvkappan att avlägsna torkartätningen. Avlägsna kolven, O-ringen, den primära kopp och våren. Ta bort locket och packningen.
2

Rengör alla delar i denaturerad alkohol. Förorena inte med andra lösningsmedel. Torka torrt med en luddfri trasa, och blåsa alla passager och borrning med en ren lufttillförsel.
3

Inspektera alla delar för slitage eller skador och byt vid behov.

4

Inspektera kolvborrning i huvudcylindern bostäder för poängsättning, gropfrätning eller korrosion. Byt ut huset om någon av dessa förutsättningar är synliga.
5

Inspektera utloppet som passar ihop med bromsledningen montering, som ett avgörande tätningsyta. Byt ut huset om några repor eller andra skador är synliga.
6

Inspektera packning för nedskärningar eller försämringar. Byt om nödvändigt.
Front huvudcylinderhopsättning
7

Montera O-ringen i spåret på framsidan av kolven stiftsidan.
8

Montera primära koppen över kanten på baksidan av kolven så att den slutna sidan (mindre OD) i kontakt med axeln.
9

Coat kolvborrningen av bostad med särskild smörjmedel, också applicera smörjmedel till OD av installerade O-ring och primär kopp.
10

Sätt fjädern till originalbearbetningsarrangemanget cylinderloppet så att den ligger an mot urtaget i botten. Skjut kolven under våren och passform torkare över kolvkappa så att den platta sidan av torkare kontakter cap skuldra. Montera kolvkappan över kolvbulten. Tryck nedåt på torkare tills den får kontakt med försänkning. Större OD av torkare måste ordentligt i spåret på utloppssidan av kolvborrningen.
11

Montera locket med packningen på huvudcylindern. Montera två skruvar för att fästa locket till behållaren, men dra inte åt vid denna tid. Passa in hålet i bromsen handspak med hålet i huvudcylinderns fästet. Från toppen av aggregatet, skjut svängtapp genom konsolen och handspak. Montera låsringen. Dra åt skruvarna behållarens kåpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107271.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.