Hjälm Racing Design

Den primära uppgiften för en hjälm är att skydda bärarens huvud, ett jobb det gör ganska bra. Men eftersom motorcykeln är en av de största verktyg för att uttrycka sig själv, inte bör hjälmen följa efter? Även om de flesta motorcykelhjälmar finns med sportiga, race-inspirerat mönster, dessa är ofta kopior av framgångsrika Racers hjälm grafik och kanske inte en exakt passform med din personlighet. Om du planerar att måla din egen hjälm, eller kommer att ha en professionell målare göra jobbet åt dig, är det bäst att ha en tydlig vision av din hjälm grafik. Varför Anpassa en hjälm?

Allvarliga racers ständigt funderar på att etablera sig i ögonen på potentiella fans. På så investerar de ofta i skräddarsydda läder kostymer och målade hjälmar för att främja deras personlighet. Detta främjar en lätt igenkännbar bild samtidigt på banan, något som en stor del av en framgångsrik racer fanskara kommer att försöka efterlikna. Även om inte alla motorcyklister är åkare, kan en anpassad-målade hjälmen ger en extra känsla av äganderätt till en motorcykel. Addera Classic Racing Designs

För er som kanske letar efter en mer traditionell syn på tävlings-designer, det finns en hel del alternativ. Racing ränder, rutig flaggor, flammor och stjärnor har varit med på hjälmar för år. Racing ränder och rutiga mönster utnyttjas bäst genom att köra dem över längden av hjälmen, från hakan bar upp och över toppen av hjälmen. Likaså, flammor och stjärnor ser bra ut vid sidan av visiret och hakan bar. På baksidan av hjälmen är ofta reserverad för en speciell bild eller racer namn och nummer racing.
Modern Racing Designs

Flytta bort från den traditionella racing system, har många förare börjat använda symboler och bilder lånade från deras speciella kultur och även populära medier. Japansk anime (animation) har påverkat flera ryttare hjälmar (och några hjälm tillverkare, såsom Icon och KBC) på senare år. Skallar och benknotor motiv har gjorts populär också, korsar över från det som en gång var cruiser domän till vanliga racing. Din personlighet


När du utformar en hjälm motiv , låt din personlighet bestämma vad din slutliga utformningen kommer att se ut. Vilka egenskaper framträder starkast i ditt eget sinne? Finns det särskilda poster eller symboler som sticker ut i ditt dagliga liv? Om du inte kan komma på något, forskning de hjälmar bärs av din favorit förare och ta element som du gillar mest för din egen design. Använda Kentucky födda Nicky Haydens 2005 hjälm som ett exempel, tog Hayden första plats i den första Moto GP race som hölls i USA i mer än ett decennium. Hans hjälm för denna händelse var en blandning av team färger, personlig smak (urban kamouflage) och amerikansk stolthet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106536.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.