Hur man gör Loud Pipes Motorcykel Pip

Många motorcyklister skräddarsy det cyklar och göra justeringar som förbättrar kvaliteten på rida och öka prestanda. Men efter sådana justeringar, många cykel ägare väljer att göra sin cykel starkare genom att modifiera avgasrören. De flesta fabrik avgasrören är tillverkade för att vara så tyst som möjligt och kommer att ta lite modifikation att skapa en cykel som hjälper dig att synas. Det finns också förändringar som kommer att öka prestandan på cykeln förutom en volymökning. Saker du behöver
Skiftnyckel
hylsnycklar
Avgasrör
Visa fler instruktioner
bort avgasröret
1

Ta bort alla skruvar från avgasröret. Hitta alla fästen som fäster avgasröret till cykeln, och lossa dem för borttagning. Många modeller av cyklar kommer att kräva att du tar bort den bakre sektionen och säte för att nå alla skruvar och fästen.
2

Ta bort det gamla avgasröret från den huvudsakliga avgasporten när alla fästen och säkra bultarna lossas. Många avgasportar har en spak som du måste lyfta för att ta bort avgasröret helt. Var särskilt försiktig när du tar bort det gamla avgasröret att inte skada avgasporten.
3

Installera den nya avgasröret genom att fästa röret på samma sätt som du tog bort det gamla röret. Använd alla fästen som ingick med det nya avgasröret kit, och se till att Fäst röret till avgasporten och se till att det finns en tät försegling.
4

Se nya avgasröret s bruksanvisning för några särskilda installationsproblem att säkerställa korrekt installation. Hänvisning installationsmanualen om det finns några problem när du installerar nya avgasröret.
5

Kontrollera alla fästena, och se till att de är täta både den punkt att de fäster röret och cykeln .
6

tillbaka stränghållare av cykeln om tidigare bort och installera om eventuella andra delar som tagits bort tidigare. Se till att alla fästen är säkra och alla delar som tagits bort är säkert fastsatta.
7

Starta upp cykeln, njuta av den nya högt ljud, och lyssna efter eventuella rasslande ljud som kan tyda på en lös hållare eller bultfixtur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109544.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.