Hur du köper en Bärgats Motorcykel

Du kan köpa en bärgning-titel motorcykel som en källa för delar till andra cyklar, eller återställa det till sin forna glans. Skadade eller ofullständiga motorcyklar säljer för en bråkdel av priset på gatan-värdiga cyklar. Definition

Salvage titlar åtfölja motorcyklar saknade viktiga komponenter, såsom en motor, eller med omfattande skador. När reparationen bedömningen mellan 75 och 91 procent av cykelns pre-olycka kontant värde, är fordonet inte väg-värdig och klassificeras som "bärgning."
Venues

Leta efter motorcyklar bärgning titel på auktioner, möter swap och från privatpersoner. Försäkringsbolagen bedömer skadade motorcyklar som "var," samla dem från försäkringstagarna och likvidera dem på auktioner. Bärgning motorcyklar sälja för delar på swap meets, även titta på grannar att bli av med ett projekt cykel.
Assessment
p Om du inte har en omfattande mekanisk kunskap , be en mekaniker för att inspektera en prospektiv köp för att uppskatta eventuella reparationer. Ställ en privat säljare om tillstånd att transportera cykeln. Närvara vid auktionen förhandsvisningar. Oberoende inspektion får inte vara möjligt på grund av tidsbrist. Om du behöver en andra åsikt, köpa en cykel vid en senare tidpunkt. Addera Registrering

Överför titeln efter köpet. Om försäljningen sker vid en auktion eller genom ett bemanningsföretag, kanske auktionshuset eller återförsäljare bearbeta den. Om det vid en senare tidpunkt, du vill återställa istället använda ditt nya projekt cykel för delar, spara alla kvitton. I många stater tillåter en inspektion en motorcykel titel att konvertera till en tydligt. För deltagande staterna, stödjer dokumentation av köpet av delar med icke-matchande nummer Vehicle Identification påståendet om bilägande och verifierar mekanisk säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108402.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.