Hur man gör en hemmagjord Motorbike

Med all osäkerhet om gaspriser och prata om "going green", fler och fler individer vänder sig till fordon som använder bränslen andra än traditionell bensin. Folk investerar i bilar som drivs med solenergi och avgifter batteri, och vissa bilmodeller konstrueras för att köra på vatten! Det har aldrig funnits en bättre tid att bygga en hemmagjord, batteridriven motor cykel än just nu. Processen kräver inte att du ska vara expert, och cykeln nästan betalar sig med alla pengar du sparar genom att slippa köpa gas. Saker du behöver
Bike ram
72 V DC motor Laptopbatterier
Controller
Kontaktor
Charger
Säkringar
hylsnycklar
Skruvmejsel
Wire strippa
Welder
Svetshandskar och hjälm
Visa fler instruktioner
1

Besök en lokal skroten eller motorcykel återförsäljare och väljer en äldre modell som använts för att använda som ram för din batteridriven motorcykel. Det finns en mängd olika stilar på en mängd olika priser, så välj en som bäst passar dina behov och din budget. På ditt garage
2

Clear tillräcklig arbetsyta och städa upp för att undvika säkerhetsrisker.

3

Ta bort alla förbränningsmotor delar inifrån cykelramen. Töm gastank och skär ett hål i botten av den tomma tanken. Kontrollera att det inte finns någon bensin kvar i tanken innan du börjar såga, för att undvika bränder.
4

Sätt på din svetsutrustning och svetsa lådor batteri till din cykelramen. Batterierna bör passa väl in i var och en av sina lådor, men ändå vara löst nog för att enkelt ta bort och ladda.
5

Städa upp ramen för din motorcykel. Använd rost removers och andra rengöringsmedel för att ta bort all rost, smuts och andra uppbyggd som kan finnas på din cykel ram.
6

Anslut batterierna till motorn på din cykel med lämplig kabeldragning. Se till att alla anslutningar är korrekta och att rätt mängd ström flyter till motorn från batterierna.
7

remover Använd färg för att ta bort de gamla lager färg från din cykel ram. Du kan köpa några anständiga FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL för ett överkomligt pris på din lokala järnaffär.
8

Måla din cykel i valfri färg. Detta är din cykel, så riktigt göra den din genom att ge den en anpassad färg jobb och uppgifter om hur du vill ha det gjort. Det är bäst att använda en pistol för att måla din cykel, eftersom detta kommer att förhindra missade fläckar.
9

Ta din cykel till en återförsäljare som skall inspekteras och därefter har den försäkrad. Detta bidrar till att din cykel är upp till juridisk standard, och att din nya investering är väl skyddad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106253.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.