Bell Hornet Hjälm specifikation

Enligt Förenta staternas Department of Transportation (DOT), klädd i en välgjord hjälm är en viktig del av motorcykeln säkerhet. När du köper en hjälm, är det viktigt att köpa den från en seriös återförsäljare och leta efter äkta DOT markörer och etiketter. The Bell Hornet är en DOT-godkänd hjälm utformad för att ge korrekt huvud-och ansiktsskydd vid en olycka. Snell M-rated

Snell M-rating ges till hjälmar avsedda för motordrivna motorväg fordon och situationer där hjälmen inte är skyldig att vara flamsäkra. Hjälmar rankade till Snell-M standarder erbjuder tillräcklig effekt förvaltning, en stabil hjälm läge och ett tillräckligt starkt fästsystem för att skydda huvudet under många motorcykel kraschar. Som en full-faced hjälm, måste alla komponenter i Bell Hornet tillräckligt skydda huvud och ansikte för att få Snell M-rating.
Full-faced
Motorcykel

hjälmar är utformade för att skydda olika procentsatser av en ryttare ansikte. The Bell Hornet är en full-faced hjälm. Den nedre delen av hjälmen sträcker sig runt hakan för att förhindra ytkontakt med hårda föremål. Även full faced hjälmar kan bäras utan en plast ansiktsskydd, lägger de ett extra lager av skydd. Standard Bell ansiktsskydd har passerat Snell M-rating. När du väljer ett alternativ eller ersättning visir, med en Bell sköld kommer att säkerställa skyddet kvar på Snell M-nivå. Använda en Bell visir kommer att säkerställa skyddet passar ordentligt på Bell Hornet.

Hornet använder Bell # 286 ansiktsskydd, som innehåller tydlig, lätt rök, mörk rök, dimma-fri, silver chrome, blå krom och guld krom ansiktsskydd.
Ventilerade

På varma sommardagar, kan full faced hjälmar bli varm. The Bell Hornet erbjuder ventiler både på toppen av hjälmen och runt ytan sköld. Dessa kanaler kan luft utifrån att strömma runt förarens huvud. Cooler luft kommer in genom framsidan. Att luften tvingar den varma luften inuti hjälmen genom ventiler på baksidan av hjälmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108806.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.