Hur att byta batteri på en Vulcan Motorcykel

Motorcykel batterier är ganska tillförlitlig och, om den behandlas rätt, kan pågå i många år. Men även de bästa batterierna måste bytas så småningom, en process som kan vara lite utmanande att en Kawasaki Vulcan ägare. Batteriet är placerat under ett metallock som innehåller flera av motorcykelns elektriska anslutningar. Bara några verktyg behövs för att frigöra det gamla batteriet och ersätt det med ett nytt, vilket gör detta ett jobb som du kan hantera inom en kort tidsperiod. Saker du behöver
10 mm socket
Hylsnyckel
Phillips skruvmejsel
TX12-BS eller motsvarande batteri
Visa fler instruktioner
1

Skruva bulten i sidorna och på baksidan av sätet, med hjälp av en 10 mm hylsa. Dra sitsen mot bakskärmen att skjuta fliken på framsidan av sätet ur motorcykelns ram. Ställ in sitsen åt sidan.
2

Dra de elektriska kontakterna i båda ändar av batteriet mellan motorcykelns stolskenorna. Addera 3

Skruva ur skruvarna från mitten av batteriluckan, med hjälp av en 10 mm hylsa. Lyft bort batteriet.
4

Skruva terminalen bulten från batteriets minuspol med en stjärnskruvmejsel. Dra den svarta kabeln från batteriet. Skruva loss batteriets pluspol bult med en stjärnskruvmejsel och dra bort kabeln.
5

Lyft ut batteriet ur batterifacket och ersätta det med ett nytt batteri.
6 < p> Anslut batterikablarna till batteriet, ansluta pluskabeln följt av minuskabeln. Skruva terminalen bultar på plats med en stjärnskruvmejsel.
7

ihop motorcykeln genom att göra stegen i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108330.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.