Hur man lägger in en Hjälm Cover på

Hjälmskydd erbjuda ett sätt för motorcyklister att anpassa deras utseende och visa sin personlighet medan ridning sin cykel. Motorcykel hjälm omfattar finns i en mängd olika former och färger och kan också innehålla externa detaljer såsom tuppkammar eller Viking horn. Installera omslaget på en hjälm bör vara en ganska enkel process. Saker du behöver
Hjälm
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln hjälmen ner på en plan yta, t.ex. ett bord. Ordna hjälmen locket så att du vet vilken ände är den främre och vilken ände är baksidan.
2

tag i hjälmen locket ordentligt med båda händerna och sträcka ut den över toppen, med början från framsidan av th hjälm och arbeta dig tillbaka. Den främre av hjälmen ska ligga i linje med hjälmens framsida och på baksidan av omslaget ska vara vänd baksidan av hjälmen. Motorcykel Hjälmskydd är stretchiga och avsedda att tas bort och ersättas, så de bör inte ha några problem att skjuta på och av hjälmen med lite stretching.
3

Dra hjälmen täcker ner över hjälm och ankare nedre delen av locket till botten av hjälmen. Se till att den inte skymmer din synlighet. Mest täcker helt enkelt innehålla ett elastiskt band som kan stoppas under den nedre kanten av hjälmen, men vissa har också fästorgan eller klamrar. Om hjälmen täcker särdrag någon typ av fästanordning eller lås, följ tillverkarens instruktioner för att fästa den ordentligt till din specifika hjälm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110781.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.