Hur ändrar jag strålkastaren i en 1991 Honda ST1100 ?

Honda ST1100 är en typ av motorcykel som tillverkades av Honda 1990-2002 . Den användes av flera polismyndigheter runt om i landet . Byta strålkastarna i en 1991 Honda ST1100 är en knepig procedur vid första , men det blir lättare ju fler gånger du utför det . I 1991 års ST1100 använder H4 lampor . Saker du behöver
Byte H4 glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln och stänga av motorn . Om du byter ut rätt glödlampa , vrid styret hela vägen till höger . Om du byter ut den vänstra lampan, vrid styret hela vägen till vänster .
2

Räckvidd runt bakom strålkastaren på motorcykeln , förbi fåfänga locket och rör gaffel , för att komma åt boot som tätar lampan . Dra fliken på undersidan av skon för att släppa det . Skjut hållaren tråd upp för att komma åt glödlampan .
3

Ta bort den gamla glödlampan . Montera den nya lampan . Se till att torka den nya lampan med en ren trasa innan du installerar den . Sväng hållaren tråden tillbaka till sitt utgångsläge .
4

tillbaka boot . Se till att fliken klickar på plats för att säkra strålkastarna . Upprepa processen med den andra strålkastaren vid behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108080.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.