Night Rod Specifikationer

Harley-Davidson introducerade Night Rod för 2006 års modell. Kryssaren lånade element från tidigare införda modeller i VRSC familjen, särskilt V-Rod och Street Rod. Enligt Motorcycle USA, "i köttet, är Night Rod kanske den mest attraktiva VRSC ännu." The Night Rod ondskefulla styling med mörklagda motor, hjul, gafflar och swing arm skiljer det från de andra VRSC modellerna. Motorspecifikationer

Harley-Davidson Night Rod har Harley-Davidsons varumärkesskyddade Revolution motor. Revolutionen är ett 1250-kubik-centimeter, vätskekyld, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), bränsleinsprutning, 60 graders V-twin cylindrig motor med fyra ventiler per cylinder. Den har en borrning (cylinder diameter) av 104,9 mm, en stroke (kolv reser avstånd) av 71,9 mm och ett kompressionsförhållande på 11,5 till 1. The Night Rod genererar 125 hästkrafter vid 8.250 varv per minut (rpm) med ett maximalt vridmoment på 85 fot-lbs. vid 7.000 rpm.
Transmission Specs

Night Rod har en femväxlad (ett ner, fyra upp) överföring. Ett bälte slutdrivsystemet överför kraften från motorn till bakhjulet. Som med de flesta motorcyklar, har Night Rod en våt, flertallrikskoppling.
Body

Harley-Davidson byggde Night Rod runt en stålram. En 49 mm teleskopisk framgaffel och två justerbara bakre stötdämpare ger suspension. Dubbla 300 mm hydrauliska skivor med fyra-kolvsok fram och en 300 mm hydraulisk skiva med en fyra-kolvsok i det bakre handtaget bromsning. Instrumentering på Night Rod omfattar hastighetsmätare, vägmätare, klocka, dubbla trippmätaren, bränslemätare och varvräknare. Kombiinstrumentet har varningslampor för låg bränslenivå, oljetryck, kylvätsketemperatur, helljus, neutral och blinkers.
Dimensioner

Night Rod mäter 94.4 inches lång med en 67,2-tums hjulbas. Den mäter 34,6 inches bred och 45,5 inches tall med en markfrigång på 4,2 inches och sitthöjd på 26,3 inches. The Night Rod har en torrvikt av 643 kg. och bränsle kapacitet på 5 liter. Harley-Davidson hävdar Night Rod kommer att få 34 miles per gallon (mpg) i staden körförhållanden och 42 mpg på landsväg. Den 2011 Night Rod levereras med ett antal färgalternativ, inklusive briljant silver pärla med svart racing rand och lågor spöke, krom gul med svart racing rand och lågor spöke, Sedona Orange med svart racing rand och lågor spöke och svart denim med Sedona Orange Racing rand. Den 2011 Night Rod har ett rekommenderat pris på $ 14.699 för basmodellen och $ 14.999 med en två-ton färg alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109494.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.