Kawasaki KLR650 Performance Tips

De flesta motorcyklar är byggda för ett av två syften: ridning på gatan eller ridning i terräng. Den Kawasaki KLR650 låter ryttare att njuta det bästa av båda genom att blanda en robust fjädring och gott om markfrigång med en street-legal motorcykel. Enligt KLR650.net, är Kawasaki KLR650 den bästsäljande dual-sport motorcykel på marknaden. Trots detta, finns det några saker KLR650 ägare kan göra för att maximera sina motorcyklar prestationer. Byt gaffel Springs | Boka

lager Gaffelfjädrarna på KLR650 är mjuka och kan orsaka onödig dykning vid inbromsning. Att stelna gafflarna, byt fjädrarna stock gaffel med progressivt lindade fjädrar. Detta bidrar till att eliminera dykning, och även ge bättre off-road hantering. Vid byte av fjädrar, kan du även växla till tyngre vikt gaffel olja, såsom 10wt eller 15 vikt, för att ge ytterligare motstånd till dykning.
Byt Balancer Kedjespännare

En gemensam punkt för misslyckande på KLR650 som kan behöva bytas är balansblock kedjespännaren. Denna del kallas ofta till som "doohickey." Spännare misslyckande kan leda till att motorn gripa. Även om spännaren inte misslyckas, kan fjädrarna är knutna till den sönder, vilket orsakar tidigt motorslitage.
Byt Däck

Däck för KLR650 är oftast ges på väg mot off-road numret att beskriva åkstil som däcket har utformats. Till exempel är en 20/80 däck avsett för 20-procent på väg och 80-procent terrängkörning, och kommer att ha en mycket mer aggressiv mönsterdjup än en 90/10 däck, som främst är utformad för gatbruk. Att välja rätt däck till en viss åkstil kommer att förbättra din KLR650 s köregenskaper.
Radiator Cooling Ändring

KLR650 har en vattenkyld motor som beror på luftflödet genom kylaren för att hålla motorns temperatur blir för varmt. Radiatorn svepning hjälper direkt flödet av kall luft in i kylaren. För att maximera luftflödet, kan en gummi eller skuminlägg fästas mellan kylaren och höljet som blockerar gapet mellan de två. Att eliminera detta gap minskar den totala arbetstemperatur i motorn och hjälper till att producera längre motorns livslängd.
Förgasare T-Ändring

KLR650 är utformad för att fungera bra off-road . Ibland innebär detta att behöva korsa en vatten passage. Ett lager KLR650 har en avluftningsslangen som dirigeras från förgasaren till botten av motorcykeln. Om denna slang blockeras av vatten, kommer KLR650 avstanna. För att förhindra detta bör en sekundär slang installeras genom att skarva en plastslang "T" i den ursprungliga slangen och dirigering av sekundära slangen under sätet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108003.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.