Hur man tar bort oljefiltret på en Harley

För många Harley-Davidson ryttare, behålla sin motorcykel själva ger en källa till stolthet som de lär sig nya färdigheter. Många av dessa grundläggande underhållsrutiner, såsom motorolja och filter, är lätt att lära sig i bekvämligheten av ditt eget garage och kan förlänga livslängden på din motorcykel genom att hålla den på ett korrekt tillstånd av melodi. Men nyare motorcyklister ifrågasätter ofta hur oljefilter tas bort och vilka åtgärder måste vidtas för att göra det. Saker du behöver
Oil uppfångningsbassäng eller container
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Oljefilternyckel
Blocknyckelsats
3 kannor. 20W50 motorolja
handdukar eller trasor
Visa fler instruktioner
oljefilter Borttagning
1

Töm motoroljan först. Leta reda på motorolja bolt avtappningspluggen på undersidan av motorn och placera en fångst bassäng under den.
2

bort bulten avtappningspluggen med en lämpligt dimensionerad uttaget och låt oljan rinna tills flödet har reducerats till en rännil. Byt bulten avtappningspluggen.
3

Skjut ett oljefilter eller bandnyckel över oljefiltret och vrid den moturs för att lossa den. Vissa oljefilter kan ha en hex-typ huvudet på toppen av filtret och i så fall använda en lämpligt dimensionerad hylsa eller skiftnyckel för att lossa filtret. Skruva och kassera oljefiltret.
4

Torka bort eventuellt oljespill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106066.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.