Hur man byter Motorcykel kåpor

En motorcykelns kåpor är utformade för att öka aerodynamiken, förbättra dess förmåga att skära genom luften. För det mesta är de kåpor ostörda under rutinmässiga motorcykel underhåll. Omfattande motor och ram arbete eller djupa rengöringar, dock kräver de kåpor som ska tas bort, ibland i sin helhet. Även om det kan verka svårt att ta bort de samverkande spackling paneler, oftast uppgiften kan åstadkommas med hjälp av endast ett fåtal verktyg. Var noga med att uppmärksamma hur panelerna ansluta till varandra för att minimera ominstallation huvudvärk. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Blocknyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur skruvarna från de inre spackling paneler, panelerna som omger den främre hjul, med hjälp av en insexnyckel. Dra det inre spackling panelerna åtskild från motorcykeln.
2

Skruva bultar som ansluter sig till sidan och lägre paneler spackling, med hjälp av en insexnyckel. Luta nedre kåpan en aning och dra ut den från under motorcykeln. Addera 3

Dra plastic push nitar ut från botten av den undre kåpan, där panelerna träffas, för att separera den lägre spackling paneler från varandra.
4

Lossa bultarna som förenar sidostyckena spackling till den övre kåpan, med hjälp av en insexnyckel. Dra sidopanelerna delvis åtskild från motorcykeln. Nå bakom sidopanelerna och dra ut kåpan s ledningar blinkers från motorcykelns ledningsnät. Ta bort sidopanelerna.
5

Skruva loss muttern från blinkers s fäststödet på insidan av sidostyckena spackling, med hjälp av en kombination skiftnyckel. Dra blinkers av sidostyckena spackling.
6

Skruva spegeln inlägg bultarna från den övre kåpan, med hjälp av en insexnyckel. Dra speglarna bort av spackling.
7

Skruva vindrutan bultar, med hjälp av en insexnyckel. Dra vindrutan uppåt och ut ur den övre kåpan.
8

Skruva av formplåten vistelse s monteringsbultar, om några, med hjälp av en insexnyckel. Dra den övre kåpan bort av motorcykeln.
9

bort sätet från motorcykeln, med hjälp av en insexnyckel för att ta bort skruvarna från baksidan av sätet.
10

Skruva bultarna som håller fast svansen spackling med sätesskenoma, med hjälp av en insexnyckel. Dra svansen kåpan på baksidan av motorcykeln, lyft sedan bort av ramen.
11

Skruva framskärmen s bultar, med hjälp av en insexnyckel.
12

Installera nya spackling paneler, efter den omvända metoden för demonteringsföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107620.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.