Hur man installerar en Suzuki Lock

Installera en fälg lås på din motorcykel kan bokstavligen vara en livräddare, eftersom acceleration kan orsaka dina däck att tappa greppet på fälgen och orsaka permanenta skador på ventilspindeln på däckets röret. Du kommer inte heller oroa dig för att hålla dina däck fullt uppblåsta som de utanpåliggande lås kommer att ge dem extra stabilitet. Saker du behöver
Rim lås
Skiftnycklar
Skruvmejsel
Dish Drill tvål hotell med 5/16-tums bit
Visa fler instruktioner
Installera på en fälg Med ett förborrat hål
1

Ta av hjulet från cykeln. Lossa nypa bultar på höger sida av hjulet och vrid muttern med en skiftnyckel. Sedan, lossa nypa bultarna på vänster sida. Vik en trasa i hälften och håll den över öppningen och knacka axeln genom tyget med en gummiklubba tills det är löst. Därefter ska axel glida ut för hand. När hjulet är avstängd, tryck ner på däcket med foten, intill där den möter kanten. Med mjuka men bestämda tryck, kommer du få loss pärlan från fälgen, sektion för sektion, när du roterar däcket.
2

Blanda diskmedel och vatten i en 1-till-3 förhållandet i en sprayflaska. Du kan också använda ett däck smörjmedel. Låt kulorna i blöt i smörjmedlet.
3

Använd en skruvmejsel för att ta ut gummipluggen som sitter i hålet där fälgen låset kan gå. Vrid sedan utanpåliggande lås i hålet, dra den medsols. Kontrollera däckets tryck och lägga till lite luft som behövs.
Installera på en fälg utan ett förborrat hål
4

Ta av hjulet från cykeln och använda din fot att separera vulsten från fälgen enligt beskrivning i avsnitt 1, steg 1. Blanda diskmedel och vatten i en 1-till-3 förhållandet i en sprayflaska. Du kan också använda ett däck smörjmedel. Låt kulorna i blöt i smörjmedlet.
5

Avlägsna däcket genom att skjuta ett däck verktyg mellan däcket och fälgen, hela vägen runt och skjuta däcket över kanten. Använd en trasa och hjulrenöring att få all smuts från ratten.
6

Använd borr med en 5/16-tums bit för att göra ett hål i fälgen, mittemot hålet där ventilspindeln sticker ut.
7

Sätt en däckvulsten tillbaka på hjulet. Skjut sedan utanpåliggande lås in och skjut in spindeln genom hålet i fälgen. Linje upp däcket med den gula pricken eller cirkel på däcksidan som detta kommer att balansera vikten på dina däck.
8

Passa in hålet på gummikanten bandet med hålet för ventilskaftet. Rada upp ventilspindeln så att den pekar rätt på axeln. Långsamt arbeta däcket på hjulet, en kula i taget, kontroll av känsla att se om fälgen kan nypa däcket vid nästa pärlan. Pumpa däcket trycket till mellan 14 PSI och 18 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111462.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.