Hur Dra en wheelie

Wheelies är ett utmärkt sätt att visa upp för dina vänner och att ha kul på din motorcykel. Dock finns det några saker att komma ihåg att med säkerhet kunna försöka dem. Processen, men ganska enkel, kräver övning för att fullända. Saker du behöver
Motorcykel
Stor, plan yta
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln och sakta börja gå framåt. Linje motorcykeln med en öppen, plan yta.
2

Skift i antingen första eller andra växeln (först om motorcykeln är inriktad högt, andra om motorcykeln är inriktad låg).

Billiga 3

Skjut på baksidan av stolen och slog gasreglaget. Håll kopplingen dras något, och se till att kopplingen fodret förblir stabil.
4

Dra upp på styret som motorcykeln börjar stiga upp i luften. Håll gasen smidig och kopplingen foder fortfarande stadigt. Då motorcykeln toppar, glida framåt på sätet och försök att få balans
5

. Håll gasreglaget så smidigt som möjligt.
6

När du är redo att avsluta, eller när du tappar balansen, låt på gasen, dra in kopplingen, och försiktigt luta framåt. Knacka inte heller av bromsarna eftersom detta kommer att orsaka cykeln för att rycka nedåt.
7

Ge en liten spurt av gasspjället som framdäcket handen ner. Detta kommer att jämna landning och hjälpa dig att återfå balansen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106306.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.