Hur Byt Harley Fälgar

Harley-Davidson motorcykel ägare väljer ofta att köpa anpassade hjul för sina cyklar. Dessa hjul kan ge en killer utseende. Installera dem på en Harley kan vara knepigt, men när du utföra uppgiften för första gången. Det bästa är att ha någon närvarande som har erfarenhet av att byta ut motorcykel hjul. Var ytterst noga med att undvika personskador eller skador på din bil. Uppgiften ska ta en till två timmar, beroende på din erfarenhet nivå. Saker du behöver
Motorcykel jack
Insexnyckel ställa
SAE spärrnyckel satt
Valve stem Tool Review Gammaldags bil spärr jack
Rim skydd
Tire skedar
Tvålvatten
Air kompressor
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner Hjälp Ta bort framhjul
1

Palla upp motorcykeln så att framhjulet är helt bort från marken. Använd en bra jack kvalitet motorcykel och se till att cykeln är stabil.
2

Ta bort den främre bromsok med en insexnyckel skiftnyckel. Koppla inte frambromsen linje. Helt enkelt låta bromsok hänga fritt.
3

Ta bort framaxeln mutter med en spärrnyckel. Dra axeln fri från framgaffeln.
4

Låt framhjulet falla fritt från mellan framgaffeln. Det kan vara nödvändigt att låta vissa luft ur framdäcket innan hjulet kommer gratis.
Ta av bakhjulet
5

Palla upp motorcykeln så att bakhjulet är helt bort från marken. Återigen, se till att motorcykeln är stabil innan du fortsätter.
6

Lossa och ta bort bakaxeln mutter med en spärrnyckel.
7

Låt bakhjulet att rulla en aning framåt. Avlägsna Kevlar drivremmen från den bakre remskivan. Dra hjulet bakåt mot den bakre delen av motorcykeln och glida från under bakskärmen.
Dra av Tires
8

bort kärnorna ventilskaftet från varje däck med ett ventilskaft verktyg.
9

Placera ett däck på sin sida bakom den bakre stötfångaren på en bil eller lastbil. Montera gammaldags spärr jack. Placera basen av jacket på gummit sidovägg av motorcykeldäck. Låt inte det att röra fälgen. Tryck spärren, runka upp den bakre stötfångaren på bilen eller lastbilen så att motorcykeln däcket komprimeras under basen av uttaget. Låt motorcykeldäck att helt komprimera så att däckvulsten bryter lös. Upprepa denna process för den motsatta sidan av däcket.
10

Place fälg protectors runt kanten på ena sidan av hjulet. Bänd sidan av däcket fritt från fälgen med däck skedar. Arbeta dig runt hjulet för att frigöra en hel sida av däcket från fälgen. Upprepa denna process på den motsatta sidan av däcket så att däcket är helt bort från hjulet.
Mount Däck på nya hjul
11

Smörj däcken och nya fälgar med tvålvatten.
12

Arbete kanten av däcket på det nya hjulet med däck skedar. Upprepa för den motsatta sidan av däcket.
13

Sätt tillbaka kärnan ventilskaftet in i ventilskaftet med ett ventilskaft verktyg. Arbete kanten av däcket på det nya hjulet med hjälp av däck skedar. Upprepa för den motsatta sidan av däcket. Pumpa däcken till tillverkarens rekommenderade tryck skrivet på sidan av däcket med hjälp av en luftkompressor. Mät trycket med en lufttrycksmätare att säkerställa en lämplig trycknivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107037.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.