Instruktioner för installation Grips på en Yamaha motorcykel

Oavsett om du kör med motorcykel handskar på eller köra med bara händerna, handtagen är en viktig del av förbindelsen mellan dig och din motorcykel. Motorcykel grepp ger dig ett fast grepp om styret och ge bättre kontroll och manipulation av motorcykeln. Installera nya motorcykel grepp på din Yamaha motorcykel om greppen är gamla och slitna ut eller om du helt enkelt vill ha nya grepp. Yamaha grepp har en viss diameter, så se till att du köper handtag tillverkade speciellt för en Yamaha cykel. Saker du behöver
brukskniv
Duk Tvättsprit
Silvertejp
Sax
WD-40
Lim
Wire
Visa mer Instruktioner
1

Skiva gamla grepp utanför din Yamaha motorcykel med en vass mattkniv och skjut dem. Var noga med att inte skära för djupt för att förhindra skador eller repor på plast-och metallmaterial enligt gummigrepp.
2

Rengör metallytan under handtagen ordentligt. Använd en ren trasa och gnugga alkohol för att ta bort eventuella limrester och smuts. Detta kommer att göra de nya handtagen fästa bättre på motorcykel styret. Yamaha grepp har en Snugger passform än andra cyklar, så oroa dig inte om det är en tight passform.
3

Spray WD-40 i de nya grepp. Skjut sedan handtagen på ändarna av motorcykeln handtagen. Torka av handtaget med en trasa. Låt grepp torka i 5 till 10 minuter.
4

Täck de öppna ändarna av Yamaha motorcykel styret med silvertejp. Klipp överskottet tejp runt öppningen med en sax.
5

Applicera lim på handtagen och sedan svepa säkerhet tråd runt din nya grepp. Fast tvinna tråden runt insidan slutet av greppen och sedan använda en tång för att klippa den överskjutande tråd. Detta kommer att hålla din nya motorcykel griper stadigt och säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107105.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.